Unofficial site

Detalje sporazuma: Ceca uzima kredit

Hipoteka – Da bi isplatila novac državi, poznata pevačica stavlja hipoteku na vilu u Ljutice Bogdana, a planira i da proda kuću na Kipru.

Ceca Svetlana Ražnatović

Naša pevačica Svetlana Ražnatović (38), koja je optužena za višemilionske malverzacije oko transfera fudbalera FK „Obilić“, uzeće kredit kako bi otplatila dogovorenu nagodbu sa državom od milion i po evra u kešu u roku od 30 dana, saznaje Press. Ona će staviti hipoteku na kuću koja se nalazi u Ulici Ljutice Bogdana, kako bi obezbedila garanciju za taj kredit, a planira i da proda kuću na Kipru.

Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv pevačice Svetlane Ražnatović (38) zbog malverzacija sa prodajom deset fudbalera FK „Obilić“ u inostrane klubove, kao i za nelegalno posedovanje 11 pištolja. Ražnatovićeva se tereti da je sa sestrom Lidijom Veličković-Ocokoljić protivpravno prisvojila oko četiri miliona nemačkih maraka i više od tri miliona dolara od prodaje fudbalera. Za nezakonite radnje oko transfera jednog igrača optuženi su i bivši rukovodioci FK „Obilić“ Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević.

Teški pregovori

Kako saznaje Press od izvora bliskih tužilaštvu, najbitnija tema pregovora bila je kako će Ražnatovićka isplatiti novac s obzirom na njenu tvrdnju da nema gotovinu.

Bilo je predloga da proda kuću na Kipru ili čak ovu u Beogradu, ali se ne zna koliko bi brzo mogla to da uradi. Budući da joj se žuri ona će verovatno uzeti kredit i staviti hipoteku na kuću koja joj je ostala od Arkana – kaže sagovornik Pressa.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca