Unofficial site

VELJKO RAŽNATOVIĆ VEĆ RADI NA PRINOVI: Bogdana i ja podarićemo Ceci unuče! (FOTO)

Veljko Ražnatović otkrio je da on i njegova verenica Bogdana Rodić intenzivno rade na potomstvu i da jedva čeka da svojoj majci Svetlani Ceci Ražnatović podari prvo unuče!

foto: Damir Dervišagić, Instagram

Naslednik naše popularne folkerke učestvovao je u subotu uveče na boks meču u Jagodini, a s njim je stigla i mlada lepotica iz Titela. Da se mladi Ražnatović zaljubio do ušiju, pokazivao je celo veče, pa se, osim tokom borbe, nije odvajao od Bogdane. Čim je izašao iz ringa, Veljko je najpre prišao svojoj devojci i snažno je zagrlio i poljubio, a tek onda se pozdravio s porodicom i prijateljima.

foto: Damir Dervišagić

Cecin i Arkanov sin otkrio je za Kurir da sa Rodićevom ima velike planove, a priznao nam je i da rade na potomstvu.

foto: Damir Dervišagić

– Bogdana i ja se odlično slažemo, zaista je divna devojka. Ona je moja srećna zvezda i mora pred svaki meč da mi poljubi obe ruke! Mnogo se piše i komentariše naša veza i našim roditeljima se stavljaju u usta reči koje nisu rekli. Zato vam ja sad otkrivam da se nadam da će uskoro biti prinove!

foto: Damir Dervišagić

Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba! – otkrio je Veljko za Kurir i dodao da s verenicom, koju već naziva ženom, uskoro odlazi na prvi zajednički odmor.

foto: Dragana Udovičić

– Uskoro idem sa ženom na odmor na dve nedelje. Moram malo da dođem sebi, naporno sam trenirao od novembra i od tada nisam stao. Imao sam svakodnevno po tri treninga, stalno sam u mašini – kaže Veljko, koji je u žestokoj borbi na meču u Jagodini nokautirao Italijana Danila Staćonea, koga su lekari jedva vratili u život.

foto: Damir Dervišagić

– U jednom trenutku sam se uplašio, video sam da čovek ne dolazi sebi i nije mi bilo svejedno. To je boks, svako potpiše odgovornost i uđe i rizikuje život. U boksu imam ambicije da budem prvak sveta i učiniću sve da to ostvarim. Ništa drugo me ne zanima – rekao je Veljko.

foto: Damir Dervišagić

Mama Ceca, koja je ranije rekla da ne može da gleda uživo Veljkove mečeve da se ne bi potresala, čestitala je nasledniku posle pobede, a on nam je otkrio da je ona ponosna na njega i zaslužna za uspeh zbog podrške koje mu je pružala.

foto: Printscreen Instagram

– Čuo sam se s mamom odmah posle meča i čestitala mi je. Ona je prvi put pratila moj meč, i to preko interneta, jer je na Kipru s tetkom i ujakom. Najsrećnija je majka na svetu – kaže Veljko.

21 godinu ima Veljko Ražnatović
45 godina ima Ceca Ražnatović
3 treninga dnevno imao Veljko
9 meseci bez pauze trenirao Ražnatović

I Bogdana postala zvezda
Veljkova devojka senzacija u Jagodini

foto: Damir Dervišagić

Iako nije bila raspoložena da daje izjave za medije, Bogdana Rodić slikala se s Veljkovim fanovima i sa svakim ko joj je prišao ljubazno je komunicirala. Kada se završio meč, Ražnatović je krenuo ka izlazu sa dragom kako bi udahnuo svež vazduh, ali im fanovi to nisu dozvolili. Nekoliko tinejdžera i ljubitelja boksa zaustavilo je Veljka kako bi se slikali s njim, a interesantno je i da je veliki broj devojčica insistirao da Ražnatovića slika u zagrljaju devojke.

Po tradiciji Marković dobar domaćin
Palma ugostio pola Vlade

foto: Damir Dervišagić

Organizator celog događaja i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pokazao se kao odličan domaćin, a pored velikog broja novinara, on je ugostio i mnoge kolege političare.

foto: Damir Dervišagić

Svakako očekivan je bio dolazak ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, a tu je bio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. Veliki broj ambasadora i diplomata prisustvovao je ovom sportskom događaju, a tu je bio i Cecin dugogodišnji prijatelj Dragomir Karić, kao i veliki broj sportista, između ostalih, i bivši fudbaler Dragiša Binić.

Kurir.rs/JELENA STUPARUŠIĆ/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VELJKO ZAVRSIO MEČ I ČEKA SA DEVOJKOM BRENIN KONCERT(KURIR TV)

KurirKurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca