Unofficial site

Ima velike planove za budućnost: Veljko Ražnatović već RADI NA PRINOVI, a uskoro će i svadba!

Veljko Ražnatović otkrio je da on i njegova verenica Bogdana Rodić intenzivno rade na potomstvu i da jedva čeka da svojoj majci Svetlani Ceci Ražnatović podari prvo unuče!

Naslednik naše popularne folkerke učestvovao je u subotu uveče na boks meču u Jagodini, a s njim je stigla i mlada lepotica iz Titela. Da se mladi Ražnatović zaljubio do ušiju, pokazivao je celo veče, pa se, osim tokom borbe, nije odvajao od Bogdane. Čim je izašao iz ringa, Veljko je najpre prišao svojoj devojci i snažno je zagrlio i poljubio, a tek onda se pozdravio s porodicom i prijateljima.

Cecin i Arkanov sin otkrio je za Kurir da sa Rodićevom ima velike planove, a priznao nam je i da rade na potomstvu.

– Bogdana i ja se odlično slažemo, zaista je divna devojka. Ona je moja srećna zvezda i mora pred svaki meč da mi poljubi obe ruke! Mnogo se piše i komentariše naša veza i našim roditeljima se stavljaju u usta reči koje nisu rekli. Zato vam ja sad otkrivam da se nadam da će uskoro biti prinove!

Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba! – otkrio je Veljko za Kurir i dodao da s verenicom, koju već naziva ženom, uskoro odlazi na prvi zajednički odmor.

– Uskoro idem sa ženom na odmor na dve nedelje. Moram malo da dođem sebi, naporno sam trenirao od novembra i od tada nisam stao. Imao sam svakodnevno po tri treninga, stalno sam u mašini – kaže Veljko, koji je u žestokoj borbi na meču u Jagodini nokautirao Italijana Danila Staćonea, koga su lekari jedva vratili u život.

– U jednom trenutku sam se uplašio, video sam da čovek ne dolazi sebi i nije mi bilo svejedno. To je boks, svako potpiše odgovornost i uđe i rizikuje život. U boksu imam ambicije da budem prvak sveta i učiniću sve da to ostvarim. Ništa drugo me ne zanima – rekao je Veljko.Mama Ceca, koja je ranije rekla da ne može da gleda uživo Veljkove mečeve da se ne bi potresala, čestitala je nasledniku posle pobede, a on nam je otkrio da je ona ponosna na njega i zaslužna za uspeh zbog podrške koje mu je pružala.

– Čuo sam se s mamom odmah posle meča i čestitala mi je. Ona je prvi put pratila moj meč, i to preko interneta, jer je na Kipru s tetkom i ujakom. Najsrećnija je majka na svetu – kaže Veljko.

The post Ima velike planove za budućnost: Veljko Ražnatović već RADI NA PRINOVI, a uskoro će i svadba! appeared first on Story.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca