Ceca ume da uživa u samoći!

Iako su je mediji spajali sa mnogobrojim muškarcima, folk diva Svetlana Ražnatović u najnovijem intervjuu otkriva da je u protekloj deceniji samo godinu dana bila zaista emotivno srećna!

Svetlana Veličković Ražnatoviš Ceca

“Za mene je brak bio divno iskustvo i to je institucija koja, po meni, nije izgubila vrednost. Kod mene se veze nikada ne rađaju iz prijateljstva, pošto ljubavne i drugarske odnose strogo razdvajam. Za deset godina koliko je prošlo od smrti mog supruga, emotivnu sreću mogla bih da skupim u godinu dana.

To, nažalost, nije pohvalno, ali dane, mesece i godine provela sam u samoći bez pomisli da mi je potreban bilo kakav pratilac. Možda mnogi neće poverovati u ove moje reči, ali to je istina” izjavila je pevačica i otkrila kakva je kada je u vezi.

“Kada sam u vezi, ne glumim i ne predstavljam se onakvom kakva nisam jer to ne umem. Onaj ko je sa mnom, svestan je s kim je, kao i da sam ja žena koja zna šta hoće i da ne mogu biti ni nezaštićena maza, a još manje mangup. Imam stav i principe o svakom segmentu života, pa smatram da bez uzajamne tolerancije ništa ne može da opstane, a kamoli jedna veza.”

Izvor: Vesti-online.com

21. oktobra 2010 - 18:54h | Ljubav 2 Komentara

2 Komentara

  1. svetoslav
    22. oktobra 2010 - 20:01

    LEPOTICA ..VOLIM TE CECO ….. 🙂

  2. marko
    22. oktobra 2010 - 22:02

    divim se njenom samopouzdanju,karakteru i lepoti,

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam