Unofficial site

Amerikanci odlučili: Ceca je srpska kraljica lepote

Amerikanci su, iznenađeni Novakovim uspehom posle Vimbldona, ispitali šta je još dobro u zemlji Srbiji. Ono što im se svidelo su lepe Srpkinje i magazin „Complex“, odabrao je deset mahom pevačica, manekenki glumica i starleta koje plene odličnim izgledom, prenosi portal Index.

Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca je srpska Madona: Kraljica srpske lepote po američkom izboru je Svetlana Ražnatović Ceca. Amerikanci pišu kako Ceca svoj uticaj koristi i u politici i da se bavi humanitarnim radom. Jedna je od najbolje plaćenih srpskih pevačica, a imala je i tu privilegiju da svoju zatvorsku kaznu služi u sopstvenoj kući.

Ana Ivanović lepotica s reketom u ruci: Zgodna srpska teniserka omiljena je meta fotografa i izvan terena. U usponu karijere bila je 2008. kada je osvojila Rolan garos i postala kraljica tenisa.
Nina Seničar – srpska Nina Morić: Nina Seničar, poznata i kao srpska Nina Morić, proslavila se u Italiji kao domaćica u TV emisijama, a tabloidi je obožavaju. Nedavno je privukla pažnju Džareda Leta, s kojim se družila u Milanu, pa su zbog toga odmah krenule priče o mogućoj ljubavnoj aferi.

Misica Tijana Stajšić – karatistkinja: Tijana Stajšić je bivša mis Jugoslavije iz 2001. godine, ušla je u zop 10 na Izboru mis sveta. Manekenka je, a u slobodno vremene trenira karate.

Jelena Ristić ima dečka broj 1: Jelena Ristić je broj pet na listi najlepših. Devojku Novaka Đokovića i njegovu buduću suprugu hvale što Novaku uvek pruža potporu dok je na terenu.

Danijela Dimitrovska – vladarka modne piste: Šesta na listi je Danijela Dimitrovska. Suvereno vlada modnim pistama Londona, Pariza i Njujorka.

Maja Latinović voli naslovnice: Lepotica broj sedam po izboru Amerikanaca je Maja Latinović iz Velikog Sela. Uspešna manekenka snimila je naslovnice brojnih poznatih časopisa kao što su Vog, Bazar…

Bojana Novaković osvaja Holivud: Glumica Bojana Novaković polako osvaja Holivud. Poznata je po ulogama u filmovima „Drag Me To Hell“, „Edge of Darkness“ i „Devil“.

Manja Babović traži muškarca: Deveto mesto krasi manekenka Manja Babović, koja je snimila nekoliko naslovnica, a poznata je i po izjavi kako traži muškarca koji će ispuniti njezine maštarije. Ima i poznatog brata, srpskog fudbalera Stefana, koji igra za Partizan.

Stanija Dobrojević golišava starleta: Na desetom mestu našla se Stanija Dobrojević iz Rume. Studentikinja ekonomije kreće stopama svog oca, srpskog biznismena, ali trenutno promoviše samu sebe i najpoznatija kao srpska seks bomba koja je boravila u vili Hju Hefnera.

izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca