Unofficial site

Brena: Karleuša je bizarna, Ceca ima odličan album!

Brena je za Press priča o novim pesmama, braku sa Bobom Živojinovićem, suzama koje su potekle kada je Novak Đoković osvojio Vimbldon, ali i zašto nije odgovorila na prozivke Jelene Karleuše i Vesne Vukelić Vendi.

Ceca i Brena

– Ja se svojim poslom bavim mnogo ozbiljnije i nije mi cilj da me razvlači žuta štampa jer to nije moja karijera. Moj posao je da pevam i to je ono što gradim. Bizarno mi je i sumanuto da pričam o Jeleni Karleuši i njenim komentarima. Ne bavim se takvim stvarima i ličnostima.

Izdajete album odmah posle Svetlane Ražnatović, koja je pored vas najveća muzička zvezda na Balkanu! Mislite li da to može da ugrozi prodaju oba albuma i jeste li preslušali njen?

Zdrava konkurencija je uvek dobra. Naravno da sam preslušala Cecin album i moram da kažem da je odličan. Marina Tucaković je uradila fenomenalan posao, a Ceca je to otpevala sa puno emocija. Oseća se u pesmama da se potpuno dala u svakoj kompoziciji. Nama pevačima je ponekad bitno da baš mi budemo zadovoljni albumom i ako to ona jeste, onda smo i mi koji slušamo.

Izvor: Press

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • poruka za brenu „NEPRISTOJI JEDNOJ ZENI KOJA IMA TOLIKO GODINA I KARIJER DA SE PREKO NOVINA I MAGAZINA PREPUCAVA PREKO NEKIH LJUDI I KAO ZA ZA CECU I JELENI TAKO I ZA TEBE ISTO VAZI OLADITE SVI JEDNI OD DRUGI I GLEDAJ TE SVOJU DECU I ODLEPITE SE TIH GLUPOSTI STO CITATE TE BARE MALO PRISTOJNOSTI I POTOVANJA I KOLTURE PA PRESTANITE DA SE PEPUCAVATE PREKO MEDIJA

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca