Unofficial site

Prvi odmor sa drugarima: Ceca poslala decu na letovanje

Folk diva Svetlana Ražnatović, koja sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić izdržava osmomesečnu kaznu kućnog pritvora u svojoj vili na Dedinju, poslala je prošle nedelje svoju decu na dvonedeljni odmor.

Cecina deca, Veljko i Anastazija

Dok je ćerka Anastasija (13) sa drugaricama za destinaciju na kojoj će provesti odmor odabrala Grčku, sin Veljko (14) se opredelio da u čarima mora uživa na Crnogorskom primorju u Rafailovićima, gde imaju veliki porodični stan.

Tradiciju da Ceca i njeni potomci svake godine letuju zajedno na Kipru u njihovoj raskošnoj vili ili na nekoj drugoj egzotičnoj destinaciji prekinulo je Cecino izdržavanje kazne, pa je pevačica odlučila da njena deca ne ispaštaju zbog toga i poslala ih u primorske krajeve.

Izvor “Presa” otkriva da su Cecini naslednici planirali da celo leto provedu sa majkom, ali ih je ona ubedila da je bolje da sebi daju malo oduška izvan Beograda i odmore se od školskih obaveza.

– Anastasija i Veljko su prošli težak period i zaista im je trebao odmor. Izuzetno ih je pogađalo sve što se događalo njihovoj majci u prethodnom periodu, ne samo stavljanje narukvice, nego i ono što je prethodilo tome. Oboje, a posebno Veljko, hteli su da budu uz majku, ali ih je ona ubedila da će biti srećnija ako sa svojim društvom odu na more i udalje se od svega. Ceca je angažovala obezbeđenje koje će njenu decu čuvati na putovanju – rekao je sagovornik “Presa”, dodavši da Ceca tokom odsustva njene dece neće biti sama. Pored sestre Lidije, koja sa njom izdržava kaznu, društvo će joj praviti najbliži prijatelji i rodbina, uz neophodnu dozvolu nadležne institucije.

izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca