Unofficial site

Ceca: Često sanjam Arkana

Najpopularnija srpska folk pevačica, Ceca Ražnatović, pamtiće ovu godinu po velikom profesionalnom uspehu, ali i problemima na koje je naišla nakon podizanja optužnice za protivpravno prisvajanje novca. U razgovoru za ‘Kurir’ diva je otkrila šta bi najradije zaboravila i koji su joj planovi za 2011.

Ceca i Arkan

„Volela bih da izbrišem svu gorčinu koju sam osetila 2010. Godina mi je počelo lepo i mislila sam da će se tako i završiti! Da nije bilo australijske turneje, koja mi je dala snage i podsticaja da nastavim dalje, završila bi se s onom gorčinom od ponovne hajke i medijskih poziva na linč,“ kaže Ceca koja će u ponoć poželeti sebi novi početak.

Za razliku od mnogih kolega, Ražnatovićeva najluđu noć neće dočekati radno.

„Radila sam mnogo tokom cele godine i mislim da sam zaslužila da praznike provedem neradno, u krugu porodice,“ objašnjava Ceca razloge odbijanja da nastupi i dodaje da će Novu godinu i Božične praznike tradicionalno dočekati sa porodicom u Beogradu.

Osvrnuvši se na emotivni život, pevačica je priznala da se ne nada novoj ljubavi.

„Kao i svako ljudsko biće, priželjkujem ljubav, ali je se u neku ruku i plašim! Bilo kako bilo, jedno su želje, a drugo je realnost. Dokazala sam da mogu sama. Mislim da je i bolje tako nego sa bilo kim. Ne po svaku cenu!“ kaže Ceca, koja će uskoro obeležiti jedanaest godina od smrti supruga Željka.

„Za mene je vreme tada stalo i prilično relativno posmatram godine koje prolaze na primeru toga što se desilo mojoj životnoj ljubavi. Da mi nije dece koja odrastaju, ne bih ni bila svesna da je toliko vremena prošlo od Željkovog odlaska. Često ga sanjam, i uvek su to prelepi snovi, kao da mi se javlja u snu.“

Cecini fanovi se u 2011. mogu nadati izlasku njenog novog albuma „Ide to sa godinama“, uz koji će malo osvežiti imidž, ali insistira da je muzika i dalje najvažnija.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca