Unofficial site

Ceca Ražnatović: Uvek sam se branila ćutanjem i osmehom!


Čovek nije ni svestan šta može da preživi dok se ne izbori sa tim što ga zadesi. Moramo pozitivno da razmišljamo, rekla je pevačica.

Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji Glamur Kafe i tom prilikom pričala o predstojećem koncertu na Ušću, karijeri u svom životu uopšte.

Na pitanje o ljubavi i posesivnosti, pevačica je rekla da nije ljubomorna, ali da je posesivna. „Ono što je moje je samo moje.“, rekla je Ceca.

O svojoj karijeri je pričala ponosno, ali je istakla da joj put nije bio lak. „Zahvalna sam Bogu jer mi se ostvario san. Nisam ovo postala preko noći, bile su potrebne godine i godine truda. Sve se to godinama razvijalo, ali je veoma bitno da čovek radi na sebi.“, izjavila je pevačica.

Ona trvdi da joj život nije bio lak i da je imala turbulencije u životu. „Imala sam uspone, padove, ali važno je da sam živa i zdrava i da je moja porodica kako treba. Čovek nije ni svestan šta može da preživi dok se ne izbori sa tim što ga zadesi. Moramo pozitivno da razmišljamo. Ja sam se uvek branila ćutanjem i osmehom“.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • SVETLANA ZELIM TI PUNO SRECE NA KONCERTU I ZDRAVLJE U ZIVOTU.SAMO NAPRED SRBIJA JE UZ TEBE.BRAVO ZA SVE U ZIVOTU

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca