Unofficial site

Ceca: Platila sam i poslednju ratu od 1,5 miliona evra!

Svetlana Ražnatović, po odluci Višeg suda, u budžet Srbije do juna morala da uplati novčanu kaznu zbog malverzacija u FK Obilić.

Za nju je sada okončana agonija koja je trajala punih deset godina!
Folk zvezda Svetlana Ražnatović platila je i poslednju, treću ratu duga od milion i po evra, koliko je, prema odluci Višeg suda u Beogradu iz juna 2011. godine, bila dužna da uplati do sredine ovog meseca.

Prema sporazumu između Cece i Tužilaštva, ona je priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK Obilić u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja, u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne. Pošto je, nakon operacije „Sablja“ 2003. godine, već provela četiri meseca u zatvoru, kućni pritvor joj je smanjen na osam meseci. Njena sestra Lidija Ocokoljić pre dve godine se takođe nagodila – priznala je da je pomagala sestri u malverzacijama u zamenu za šest meseci kućnog zatvora.

Ceca je konačno stavila tačku na to po nju veoma mučno poglavlje života, i sada može u potpunosti da se posveti sebi, porodici i publici, za koju priprema spektakl na Ušću.
– Jasno je kao dan da su se kola slomila na Ceci, ali sad je sve gotovo. I ta poslednja rata nekako je sama po sebi simboličan kraj agonije kroz koju Ceca i njena porodica godinama prolaze – kaže naš sagovornik, blizak folk zvezdi.

Sličnog mišljenja je i pevačica, koja ne želi da se okreće prošlosti.
– Sve je gotovo! Ne želim više nikad da govorim na tu temu, platila sam svotu iz presude i stavila tačku na tu priču – kaže Ceca za Kurir.

Ona je 40. rođendan proslavila u krugu porodice u petak i nije pravila nikakvu žurku.
– Pripreme za koncert na Ušću su veoma naporne, spavam svega nekoliko sati dnevno, i to je jedini razlog za odlaganje rođendanske proslave – kaže Ceca.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca