Unofficial site

CECA JE SAD NAJPOZNATIJA BAKA NA BALKANU! Srpska estrada je puna mladih BAKA, a najmlađa je dobila unuče sa 33!

CECA JE SAD NAJPOZNATIJA BAKA NA BALKANU! Srpska estrada je puna mladih BAKA, a najmlađa je dobila unuče sa 33!

Foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić, ATA images

Svetlana Ceca Ražntović je pre pet dana, 3. jula, postala baka malog Željka u 47. godini i jedna je od mlađih baka na estradi. 

Mnoge javne ličnosti rano su dobile svoju decu, pa tako su i njihova deca rano postali roditelji. Tako na estradi imamo bake od svega četrdesetak godina. A mi smo napravili listu najmlađih baka, koje izgledaju vrhunski.

Iako se pripremalo gala slavlje za prvi rođendan njenog unuka Aleksandra Živojinovića, ono je zbog postojeće situacije u zemlji odloženo. Borka Mihajlović rano je dobila svoju ćerku Aleksandru Prijović koja je prošle godine u martu, takođe postala mama i to sa nepune 24 godine. Aleksandrina mama sa 45 godina je postala baka, svojoj ćerki mnogo pomaže oko naslednika, a svi se slažu da izgleda odlično!

foto: Printscreen

Pevačica Nela Bijanić, takođe je rano dobila svog sina Olivera. A momak kog smo gledali u ovogodišnjem takmičenju „Zvezde Granda“ uveliko je postao tata jedne malene princeze. Nela ove godine puni 50, a i dalje dobija samo komplimente na račun svog izgleda.

foto: Damir Dervišagić

Popularna denserka i pevačica Slađa Delibašić jedna je od najzgodnijih baka kod nas. Ona i dalje ima isklesane trbušnjake, a uživa u vremenu provedenom sa svojom unukom koju je rodila njena i Đoletova ćerka Silvija. Kada pogledate njen Instagram profil, videćete mnoštvo fotografija sa unukom, a postala je baka u 45. godini.

Sa 16 je dobila sina, a kada je postala baka Stojanka Novaković Stoja još nije imala ni 33 godine. Ona je ubedljivo najmlađa baka na estradi.

foto: Damir Dervišagić

Ni pevačica Ana Bekuta nije imala 40 kada je postala baka. Njen sin Igor kog je dobila sa 17 godina, sa 22 je postao otac po prvi put. Bekuta je baka Sofiji i Branku, a prošle godine priredila je gala slavlje za unukino punoletstvo o kom se mesecima pričalo. Nedavno su njih dve zajedno uživale i u Dubaiju.

foto: ATA images

kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca