Unofficial site

CECA: Nagodba je moj poraz!

– Nagodba je moj veliki poraz. Nisam lopov i ne želim da to stoji u presudi. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo me ostavite na miru – rekla je pevačica tužiocu prilikom potpisivanja sporazuma o krivici, ekskluzivno otkriva „Alo!“.

Ceca Raznatovic, Novembar, 2010, Beograd

Kako saznajemo, Svetlana Ražnatović nije predložila nagodbu, već je to učinilo tužilaštvo.

Pozvali su je iz tužilaštva i rekli da dođe kod njih na razgovor. Ceca je u tužilaštvu odmah rekla kako neće da ide u zatvor i da ne žali pare, ali je postavila uslov da joj u sporazumu u priznanju krivice ne stoji da je ona prisvojila novac od kluba i da bude prikazana kao lopov. Tražila je da u presudi ne stoji da je uzela pare za sebe, već da je deo prihoda prikazala kao uplatu sponzora – kaže za naš list odlično obavešteni izvor blizak pevačici.

Prema njegovim navodima, Ceci je neko „odozgo“ obećao da će je država ostaviti na miru i da je bolje da plati, što je ona na kraju i prihvatila.

– Ja više ne mogu, hoću to da se reši. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo da me ostave na miru – rekla je pevačica tužiocu.
Naš izvor navodi da je „bilo natezanja oko nagodbe i da su joj tražili mnogo veće pare“, jer nije htela da se razvlači po suđenjima. Prema njegovim rečima, jedan od razloga što je prihvatila nagodbu jeste i neprijavljeno oružje koje je kod nje nađeno u akciji „Sablja“, zbog kojeg bi definitivno morala da robija.

– Nije mogla da se opravda da nije znala da za oružje, jer je po sporazumu o zaostavštini posle ubistva Arkana morala da bude upoznata da je ono u njenoj vili. Što se novca od prodaje fudbalera tiče, u istrazi se pojavila uplata od 1,5 miliona evra za koju je Ceca tvrdila da je prihod od sponzora a ne prihod kluba, što su tada potvrdili i neki veštaci. Međutim, tužilaštvo je insistiralo da je taj novac sporan, i nije odustalo od toga. Na kraju, Ceca je ipak prihvatila to kao osnovu nagodbe, a od tužioca je samo tražila da u presudi ne stoji kako je pokrala svoj klub i utajila porez. Na kraju je tu činjenicu tužilaštvo istaklo kao svoju veliku pobedu- navodi naš sagovornik blizak pevačici.

On otkriva da će Ražnatovićeva uzeti kredit od 1,5 miliona evra i da se već raspitala kod nekih banaka za uslove.

– Kao hipoteku je predložila vilu na Dedinju, a njen uslov je bio da u naredne dve godine, od pravosnažnosti presude, u ratama uplaćuje novac državi. Prema toj nagodbi, 500.000 evra bi trebalo da uplati u roku od 15 dana od presude. Drugu ratu bi trebalo da uplati u narednih šest meseci, a zatim treću do isteka dve godine – otkriva detalje sporazuma naš sagovornik, uz napomenu da će pevačica taj novac povratiti od prodaje novog albuma.

Suđenje na Dan pobede – 9. maja!

Ročište na kom će sud odlučivati o sporazumu o priznanju krivice, koji je zaključen između Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i optuženih Svetlane Ražnatović i Lidije Veličković-Ocokoljić, zakazano je na Dan pobede nad fašizmom, 9. maj, u 12 sati. Većem predsedava sudija Slađana Marković.

Izvor: Alo

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Ceki samo glavu gore, prosla si i mnogo gore stvari pa ces i ovo. A Bog sve gleda i svako na kraju dobije sta je zasluzio, pa neka se oni misle posle gde ce im dusa. Uz tebe su uvek i uvek ce biti tvoji obozavaoci. KISSS

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca