Unofficial site

Ceca od brige i straha smršala 10 kg

Zbog stresova koji joj se događaju u poslednje vreme i straha od zatvorske kazne, pevačica Ceca Ražnatović je zbog gubitka apetita smršala 10 kg.

Mrsava Ceca

Pevačica je u poslednje vreme mnogo depresivna, pa izvori bliski Ceci kažu kako nema volju čak ni da se čuje sa najbližim prijateljima. Mira Škorić, koja je njena najbolja drugaricama godinama od kada je sve počelo nije se pojavila u Cecinoj kući, jer kako se priča pevačica je zamolila za razumevanje, jer ne želi nikoga da opterećuje sa svojim problemima.

Jedino sa kime je Ceca konstantno u kontaktu je njen advokat, kao i roditelji koji su u ovom momentu očajni.

Cecina majka i otac strahuju šta bi moglo da se dogodi ukoliko Ceca i Lidija zaista odu u zatvor. Šta će se dogoditi sa njihovo četvoro unučića. Otac sa druge strane, prema priči komšija često ume da zaplače i da stalno ponavlja kako njegova ćerka nije ni za šta kriva i kako neće dati nikome da je pipne. Čak je zbog medijskih naslova počeo i da preti kako će sve pobiti

Ipak, deci je najteže. Veljko i Anastasija ne idu u školu, a kako se priča Ceca ih je sklonila na Kipar gde ih čuva njena majka.

Veljko je pre par da na ostavio čak i status na Facebooku, kao podršku svojoj majci:

„Svoju mamicu volim najviše na svetu, ona je moja i mama i tata, ona je moj ceo svet!“

Pored toga što se Ceca povukla u sebe, ni njen advokat Goran Petronijević nije raspoložen za razgovor.

„Nema ljutnje, molim vas, ne želim ni očemu da komentarišem, pričaćemo za to kada dođe vreme i kada se sve ovo reši“ – zaključio je Cecin advokat.

Izvor: Svet Plus

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca