Unofficial site

Ceca pozvala novinare na ručak!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priredila je za odabrane medije višečasovno druženje i ručak u poznatom beogradskom restoranu «Franš». Petnaestak glavnih urednika dnevnih i nedeljnih novina, kao i novinar S media portala, imali su priliku da uživaju u neobaveznom ćaskanju na razne teme, ali i specijalitetima i dobroj kapljici. Jedini zahtev je bio – bez fotografisanja, što su naravno svi ispoštovali.

Svetlana Ceca Raznatovic

Domaćica je bila odlično raspoložena, iako nam je potvrdila da je uoči Nove godine njen advokat poslao na nekoliko adresa uticajnih novinskih kuća – sudske «čestitke», među njima i pevačici (i donedavno kolumnistkinji) Jeleni Karleuši koja je u novembru prošle godine na svom Fejsbuk profilu objavila otvoreno pismo sa do tad najžešćim optužbama na njen račun.

Iako je JK tvrdila da je Ceca neće tužiti, uz reči «kladim se u čokoladnu bananicu», ipak se prevarila. Ostaje nam samo da čekamo prvo ročište…

Ali, vratimo se ručku… osim impresija o nedavnoj turneji u Australiji («dobro je što smo izbegli ove poplave»), i utisaka o rialitiju «Farma» («Jovana je sjajna devojka, oduševila me je. Naravno da ja nikad ne bi učestovala u nekom rialitiju, zar mislite da mi je to potrebno?») sa folk divom se razgovaralo i o deci («Anastasija i Veljko su sjajni samo previše su ispred kompjutera, obožavaju igrice na Fejsu…») do toga da i Ceca voli da se bavi Internetom, da će odmarati za Srpsku Novu godinu i da do objavljivanja albuma i koncerta na Marakani planira novi singl ili spot.

A onda je u jednom trenutku stolu prišao Dragan Marković Palma i srdačno se pozdravio s Cecom, a zatim seo za susedni sto. Posle nekog vremena ponovila se slična situacija, ali sa ministrom policije Ivicom Dačićem koji je sa svojim društvom takođe svratio do «Franša».

– Evo, vidi, okružena sam novinarima, nije skrivena kamera, niti namešteno, smejala se folk zvezda, ali i ministar. Kao i novinari. Neke od njih je i pozvao za svoj sto da mu se pridruže, naravno, u šali.Ceca se usred ručka čula i sa svojim dobrim prijateljem Oliverom Mandićem koji je nedavno dobio drugo dete – ćerku kojoj je dao ime Hana Cola, i obećala mu da će svratiti da ga poseti i vidi bebu. Oliška inače ima i 31-godišnjeg sina – Darijana.

Izvor: Smedia

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca