Unofficial site

Ceca proslavila Božić u društvu najmilijih

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je Božić sa najmilijima i poštujući običaje koje je naučila od svojih roditelja. Po tradiciji, unošenje badnjaka je pripalo Veljku koga su na vratila dočekale majka i sestra Anastasija.

Ceca Raznatovic proslavlja Bozic sa porodicom 2011

– Veljko je sada već tradicionalno uneo badnjak u kuću, a Anastasija i ja smo mu napravile „sačekušu“ na vratima, a onda smo svi zajedno otišli do kamina. Ne postoji veća sreća nego kada sa svojom decom proslavljam praznike. Vernik sam i sve običaje poštujem onako kako tradicija nalaže i kako sam vaspitana – kaže Ceca za „Alo!“ i dodaje da svoju decu vaspitava na isti način kao što su nju vaspitavali njeni roditelji.

Dva dana darivanja, sreće, praznične atmosfere dobro su došli najvećoj srpskoj zvezdi posle velikih napora i turneje po Australiji.

– Za Božić se dešava pravi obred, bacamo žito i novčiće po kući i unosimo badnjak. Kada sam bila mala, moji su uvek slavili krsnu slavu, obeležavali velike pravoslavne praznike i sve to preneli na mene – izjavila je Ceca, koja je na veliki praznik ugostila i svog brata, koji je bio položajnik.

– Na Badnji dan smo pripremili posnu trpezu i seli da večeramo. Nema ništa lepše nego da vidim moje najbliže srećne i zadovoljne. Svaki dan se zahvalim Bogu što su mi deca zdrava, srećna i pametna, a ovaj praznik „moraće“ da provode sa mamom dok ne zasnuju svoje porodice – uz osmeh dobacuje pevačica svojoj deci. Usput otkriva ritual kojim najviše obraduje Anastasiju i Veljka.

– Kao i sva deca, moji klinci jedva čekaju trenutak otvaranja poklona. Nestrpljivi su dok ne vide da li sam ispunila njihove želje. Volim da ih obradujem stvarima koje najviše vole, tako je bilo i ovog puta, s tim što sam uspela oboje da iznenadim – zagonetno će Ceca.

Novogodišnji praznici provedeni neradno!

Svetlana Ražnatović nije želela da peva za novogodišnje praznike. Umesto unosnih tezgi koje su joj nuđene, odlučila je da se odmori posle turneje u Australiji i provede praznike u svoja četiri zida. Novu godinu je po sopstvenom priznanju dočekala ispred televizora, sa čašom vina, dok su deca bila na Kopaoniku.

Izvor: Alo

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca