Unofficial site

Ekskluzivne fotke: Rođendan Cece Ražnatović!

Ceca na proslavi svog 38 rodjendanaProslava – Svetlana Ražnatović pred odlazak u kućni zatvor priredila slavlje u svojoj vili na Dedinju i okupila najbliže prijatelje! Ceci među prvima čestitali Mira Škorić, Saša Vidić, Seka Aleksić, Sreten Radović…

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ipak je proslavila 38. rođendan, pa je sinoć priredila žurku za najuži krug svojih prijatelja i rodbine. Pola sata pre ponoći folk diva je oduvala svećice sa prelepe bele torte na kojoj je bio broj 38, a u tome joj je pomogla kuma Viki Miljković.

Iako je za nekoliko dana očekuje kućni zatvor u trajanju od osam meseci, Ceca nije klonula duhom već je svojim gostima priredila sjajnu zabavu. Za muzički deo pobrinuo se „Nostalgija bend”, ali se u jednom trenutku i slavljenica latila mikrofona. Prva pesma koju je otpevala bila je „Duge noge” od Lepe Brene.

– Samo da mi deca budu živa i zdrava, sve ću da izdržim! Proći će brzo ovih osam meseci, a onda ću opet da stanem na noge jača nego ikad – rekla je gostima, i više nije želela da se na zabavi priča o kazni koju će da odleži.

Odlično raspoložena, Ceca je prosto blistala. U njenu vilu na Dedinju tokom čitavog jučerašnjeg dana stizali su ogromni buketi cveća, plišane igračke i korpe sa voćem uz čestitke i želje njenih prijatelja i kolega. Iako nije želela da pravi pompu oko svog rođendana zbog kazne koja je očekuje, pevačica je u poslednjem trenutku odlučila da okupi najbliže prijatelje, koji su sinoć oko 21 sat počeli da pristižu u njenu kuću.

Ceca je bukvalno dan pre rođendana odlučila da napravi slavlje jer će joj prijati da na jednom mestu vidi sebi drage ljude pred izdržavanje zatvorske kazne. Nije želela da kao ranijih godina to bude veliki broj ljudi, već samo najuži krug prijatelja sa kojima će se uz hranu i piće opustiti do zore – kaže naš izvor blizak pevačici.

Pored Cecinih kumova, sestre Lidije i njene porodice, na rođendanskoj žurki bili su tekstopisac Biljana Spasić, pevačica Mira Škorić, Cecin portparol Sreten Radović, Marijana Mateus i kreator Saša Vidić. Uz njih, dobro su se zabavljali i fudbaleri Milan Lola Smiljanić i Saša Zimonjić, pevači Aco Pejović i Saša Kovačević, kao i Nikola Rokvić sa svojom devojkom Bojanom Barović, dok je tačno u ponoć stigla i Seka Aleksić.

Poželeo sam joj zdravlje i ljubav, da ostane ista kao čovek kakva je bila sve ove godine. Sve materijalno dođe i prođe, kao i moda. Ceca mi je kao sestra i svaku želju bih joj ispunio, a to šta ću joj pokloniti je tajna – rekao nam je Saša Vidić.

Cecina deca, Veljko i Anastazija

Kako saznajemo, Ceca je od poklona dobila najviše knjiga sa posvetom, filmova sa šaljivim porukama da prekrati vreme u kućnom pritvoru, ali i plišanih lutkica, cveća, pića i raznih dekorativnih figurica.

Izvor: Bezzabrane

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca