Unofficial site

ZBOGOM TRIDESETE: Ceca danas puni 40!

svetlana-ceca-raznatovic-1343418984-190851

Popularna pevačica Svetlana Ražnatović, koja iza sebe ima 25 godina pevačke karijere, danas je ušla u petu deceniju i napunila 40 godina, a sebi je poželela da se zaljubi.

Pored velikih obaveza oko koncerta na Ušću, Ceca ove godine nije našla vremena da pravi slavljeničku žurku, ali je zato svoje obožavaoce pozvala da dođu na spektakl 28. juna da proslave zajedno.

Pevačica kaže da svoje godine ne krije, već da se oseća kao da ima 25 godina, a sebi je poželela zdravlje, sreću i ljubav.

– To su mi osnovne želje, jer kad imaš te tri stvari, ceo svet ti je na dlanu. Iskreno, volela bih da se zaljubim. U jeku je kampanja za novi album i koncert, pa ne stižem sve da postignem. Slaviću rođendan na Ušću, a najlepši poklon biće moja publika – ispričala je Ceca u intervjuu za dnevni list „Novosti“.

Da podsetimo, Ceca je nedavno promovisala i nove pesme pred koncert, koje su se već uveliko zavrtele na internetu.

(J. J.)

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Cecu sam slusao i ranije,ali ne toliko od kada je prepunila Ushce 2006 god. E od tada me je fascinirala i ubedila da ne moze stvarno niko da joj „prismrdi“ !!! Sto se tice one (ne znam zasto je i spominjem),“ dive “ 😀 pa jel ta svesna koliko ona sebe ismejava nebulozama i glupim izjavama…..ona nasla da se poredi sa Cecom….pa to je smesno covece ! CECO,OD SRCA ISKRENO TI ZELIM SVE NAJLEPSE U ZIVOTU,DA U SVOM FAZONU NASTAVIS KARIJERU,I OBRADUJES MNOGE,MNOGE LJUDE KOJI TE VOLE I SLUSAJU TVOJU MUZIKU !!!

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca