Unofficial site

CECA RAŽNATOVIĆ OTVORILA DUŠU: Rođendan slavi u IZOLACIJI, a evo šta kaže o koroni, svađi sa Čedom i LJUBAVI!

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je 47 godina, pre desetak dana postala je baka, a pre samo nekoliko saznala da je pozitivna na korona virus.

„Ne stižem da spustim telefon već danima, mislim da sam dobila više od 2.000 poruka i bezbroj poziva. Ponekad se osećam kao da radim u kol centru,“ rekla je ona.

Pre nego što je stigao unuk Željko Ražnatović, nazvan po Arkanu, Ceca je bila u žiži interesovanja javnosti zbog svađe sa Čedom Jovanovićem u emisiji „Hit tvit“.

foto: Printscreen/Instagram

„Ne bih to nazvala obračunomj, to je više bio momenat koji sam dugo priželjkivala. Želela sam da olakšam dušu, postavim pitanja koja su mi 17 godina pred očima, a na koja, kao što sam i očekivala, nisam dobila odgovore,“ rekla je ona.

Kada je u pitanju nova ljubav, Ceca kaže da bi birala odnos, ne muškarca.

„Vreme je za novu ljubav, ona nije uslovljena godinama. Važno je da znamo šta proglašavamo ljubavlju, i kada je imamo, moramo da se trudimo da je sačuvamo. Nije pitanje kakav bi me muškarac usrećio, već kakav odnos. Potrebni su ljubav, poverenje, strast, ali na početku i kraju svega, poštovanje i mir,“ rekla je ona.

foto: ATA Images

Pevačica je priznala i u kojim situacijama zaplače.

„Radije bih da se sećam zbog čega sam se smejala. U prethodnoj godini bila su dva životna razloga za sreću. Venčanje sina Veljka, a potom rođenje unuka Željka. Naravno, zahvalna sam i za sve one druge lepe momente, kao i dobre ljude koji su u poslednjih godinu dana bili u mom životu“, rekla je Ceca, pa nastavila o životnim razočarenjima:

„Životno iskustvo te nauči izuzetnoj važnoj i bolnoj lekciji, da veoma malo toga smeš da očekuješ. U mojim godinama moja očekivanja su lojalnost u svim međuljudskim odnosima. Da biste u životu nastavili dalje, važno je da oprostite, proglasite nebitnim, a još bolje ako zaboravite. Ako gledam sa ove distance, ne bih otvarala taj podeblji folder.“

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: ATA Images

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca