Unofficial site

Ceca Ražnatović: Tata joj doneo rakiju!

Cecin tata donosi rakijuZnajući da je pred njom osam dugih meseci služenja kućnog pritvora, otac Cece Ražnatović se očigledno postarao da joj dani u izolaciji što lakše prođu, pa joj je tokom prvog dana boravka u kućnom zatvoru došao u posetu i doneo sveže povrće iz bašte, ali i domaću rakiju.

Paparaco je uslikao oca najveće folk zvezde Slobodana Veličkovića dok je nosio gajbicu svežeg povrća u Cecinu vilu. Kada je u kuću smestio povrće, tata se vratio po ostatak darova koje je iz Žitorađe doneo za Cecu, ali i za svoju drugu ćerku Lidiju Ocokoljić, koja u kući svoje sestre služi zatvorsku kaznu od osam meseci. Da je mislio na sve, Slobodan je pokazao kada je iz gepeka izvadio nekoliko plastičnih kesa sa namirnicama, veliku putnu torbu, ali i flašu od tri litra ispunjenu do vrha domaćom rakijom.

E sada, ko će u alkoholnom napitku najviše uživati, nije nam poznato. Ali, ono što je sigurno jeste da će, pošto Veličković važi za dobrog majstora za kazanom, ko god bude pio, uživati u domaćem proizvodu nesumnjivog kvaliteta. Pošto Ceca i Lidija ne smeju da izlaze iz kuće, dobro će im doći i da posluže goste…

Kuća zatvorena samo za kriminalce!

Viši sud je u slučaju Svetlane – Cece Ražnatović odredio ko sme da dolazi u vilu u ulici Ljutice Bogdana 3 dok se nalazi na odsluženju kazne.

– Bez zahteva suda i bilo kakvog ograničenja, mogu da je posećuju roditelji, rodbina, prijatelji, ali ne ljudi iz kriminalne sredine, izvor iz Ministarstva pravde.

Izvor: Alo

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca