Unofficial site

Ceca će od albuma zaraditi 725.000 evra

Svetlana Ražnatović prvi tiraž albuma „Ljubav živi“ od 145.000 primeraka s uspehom prodaje po ceni od 499 dinara

Ceca

Dobar deo tiraža od 145.000 kopija albuma „Ljubav živi“ Svetlane Ražnatović prodat je već prvog dana. Ako se tome doda da je cena 499 dinara po primerku, dolazi se do podatka da će Ceca sa izdavačem zaraditi 725.000 evra! Kako sada stoje stvari, ona će već u narednih nekoliko dana morati da štampa novu turu, jer je interesovanje veliko, uprkos tome što ima i onih koji se žale na cenu.

Disk se može kupiti na kioscima, u marketima, na pumpama, u CD šopovima, a prodaja prevazilazi sva naša očekivanja! Verujemo da će ovo biti najbolje prodavan Cecin album ikada – naglašava sagovornik Kurira iz „Siti rekordsa“, ekskluzivnog distributera novog CD-a folk zvezde.

Ona je prezadovoljna, jer je prodaja krenula bolje nego što nadala, a to joj je jedan od najvećih razloga da bude raspoložena i zadovoljna s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.

Sad Cecu ne zanima da li koleginice slušaju njene nove pesme i da li im se dopadaju, važno je da je fanovi obožavaju. A što se tiče druge rate koju duguje državi… Ne treba da brine. Ostaće joj i viška!

Mili: Reakcije su odlične

Aleksandar Milić Mili, čija je kuća „Miligram“ izdavač Cecinog albuma, ne krije da je prezadovoljan.

Reakcije su stvarno odlične, ali prve relevantne informacije o prodaji stići će tek dve-tri nedelje od puštanja prvog tiraža.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca