Unofficial site

Cecina ćerka postaje Vidićeva manekenka! (Video)

Ćerka poznate pevačice Cece Ražnatović, Anastasija, postaje manekenka! Naime, nju je za predstojeću zimsku kolekciju angažovao kreator Saša Vidić, koji je odlučio da ona bude zaštitno lice njegove kolekcije.

Ceca, sin i cerka - porodica Raznatovic

„Nakon dugog razmišljanja koga da angažujem kao zaštitno lice za moju novu kolekciju, izbor je pao na Cecinu Anastasiju. Imao sam puno prilika da vidim Stasi kako izgleda u raznoraznim odevnim kombinacijama i veoma mi se dopala. Mlada je, lepa, zgodna, prirodna, ali u isto vreme drugačija od profesionalnih manekenki. S obzirom na to da iver ne pada daleko od klade, Anastasija takođe poseduje harizmu i naprosto je fenomenalna, kao i njena mama Ceca. Ubeđen sam da će Stasi pokazati da je dorasla ovom izazovu i da će zasijati u punom sjaju“, izjavio je stilista Svetlane Ražnatović.

Cecina ćerka već izvesno vreme želi da se oproba na modnoj pisti, pa će ovo biti prava prilika da ostvari svoj san.

Inače, mnogi ne znaju i da je Anastasija od majke nasledila izuzetan muzički talenat, koji je pokazala prilikom gostovanja u emisiji Magazin In, a potom i u Cecinom novogodišnjem šou programu i ostavila publiku bez daha.

Poslušajte kako Anastasija peva, a da bismo videli kako se snalazi na modnoj pisti, moraćemo malo da sačekamo.

Izvor: Alo!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca