Unofficial site

Aleksandar Milić Mili: Ceca je veliki umetnik

Poznati kompozitor i muzički producent Aleksandar Milić Mili već treću sezonu jedan je od troje članova žirija takmičenja „Ja imam talenat“. Slobodno vreme provodi u studiju gde se sa Alenom Ademovićem i bendom vredno priprema za odlazak na veliku turneju.

Ceca i Aleksandar Milic Mili

– U decembru krećemo na veliku turneju u inostranstvu. Predstojeće koncertne aktivnosti zamislili smo kao kombinaciju najboljih pesama sa prvog izdanja „Miligrama“, mojih najvećih hitova i poznatih evergrin pesama koje u našem izvođenju zvuče potpuno drugačije.

Danicu Maksimović je u takmičenju „Ja imam talenat“ zamenila Mina Lazarević. Kako sada funkcionišete?

– Mislim da nije lako zameniti tako veliku glumicu kao što je Danica, ali Mina se zaista odlično uklopila. Veoma je šarmantna i prijatna osoba.

Koliko je teško staviti ruku na crveni taster i na taj način eliminisati kandidate?

– Ako neko nije talentovan, onda je to veoma lako. Što se mene tiče, zaista izbegavam da pritiskam crveno dugme, ali nekad stvarno moram.

Posle neverovatnog uspeha koji ste postigli sa „Miligramom 1″, da li je u pripremi i „Miligram 2″?

– „Miligram 2″ je gotov. Marina Tucaković je bila zadužena za tekst, dok sam ceo album ja komponovao. Mislim da će to biti vrhunsko muzičko ostvarenje i nov proizvod na tržištu. Zaista sam uživao dok sam ga stvarao.

Alen Ademović je postao novi, stalni član benda „Miligram“. Kako biste ga ocenili kao muzičara?

– On će biti frontmen novog „Miligrama“. Njegov vokal smatram jednim od najboljih na Balkanu. Alen ima odličan glas. Peva većinu pesama, a osim njega, na albumu će se naći još dva vokala, fascinantna, a koje još ne bih otkrivao.

Godinama sarađujete sa Cecom i njen poslednji album „Ljubav živi“ postigao je neverovatan uspeh, a potpuno je drugačiji od ostalih. Da li ćete i dalje nastaviti saradnju s njom?

– Ceca je umetnik koji može da se snađe u različitim muzičkim stilovima. Kroz celu njenu karijeru, snalazimo se u drugačijim žanrovima i u tom smeru ćemo i nastaviti.

Izvor: Pravda

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca