Unofficial site

Nećete verovati šta je Ceca dobila za rođendan

Svetlana Ražnatović je na poklon za svoj 38. rođendan, izmedju ostalog, dobila i umetničku sliku, portret na kom je njen lik sa telom Jovanke Orleanke. Ovome se niko nije nadao, a Ceca je bukvalno zanemela.

Cecin poklon za 38 rodjendan

Da podsetimo, Jovanka Orleanka je bila francuska revolucionarka, hrabra i neustrašiva, a zbog svojih naprednih ideja za to vreme je bila osuđena na lomaču.

Anonimni obožavalac je izgleda bio inspirisan Cecinim likom i delom i odlučio da joj pošalje neobičan dar. „Kada je videla sliku ogromne veličine, Ceca se silno iznenadila i u prvi mah nije znala šta da kaže. Odmah je pozvala prisutne goste da im pokaže umetničko delo anonimnog obožavaoca. Gotovo svi prisutni bili su oduševljeni ovim portretom, a svako od njih je imao drugo objašnjenje za ovaj nesvakidašnji poklon iz kojeg se jasno vidi Cecin lik, koji podseća na istorijsku ličnost Jovanke Orleanke“, objasnio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Osim ogromnih buketa cveća, plišanih igračaka Ceca je dobila još mnogo različitih poklona od svojih kolega i prijatelja. „Kuriri su stizali iz minuta u minut i donosili aranžmane, plišane igračke i druge poklončiće, a „gužvi“ su doprineli i gosti, koji nisu štedeli ni novac ni kreativnost. Viki Miljković je kumu Cecu iznenadila vrlo praktičnim poklonom! Imajući u vidu da će se folk zvezda narednih osam meseci šetkati samo po kući, Viki se dosetila da je obraduje parom čuvenih italijanskih papuča marke Byblos. Pevačica je dobila i mnoštvo poklona iz inostranstva, među kojima srce od belog zlata, koje je stiglo od obožavaoca iz Australije“, otkrio je izvor.

Ipak, umetnička slika, portret Jovanke Orleanke, ovaj, Cece, definitivno je najneobičniji poklon koji je mogla da dobije.

Izvor: SvetPlus

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca