Unofficial site

Ekskluzivno: Ceca u seksi izdanju!

Ražnatovićeva uradila editorijal u kojem je pokazala svoj seksepil, a kojim promoviše koncert „Ušće 2“

ceca raznatovic fotografije seksi 1370820359 323313 560x300 Ekskluzivno: Ceca u seksi izdanju!

Ceca Ražnatović zrači i s fotografija.
Svetlana Ražnatović uradila je editorijal kojim promoviše svoj veliki koncert 28. juna na Ušću. Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije kojima najveća balkanska zvezda upućuje poziv svojim fanovima da budu s njom na spektaklu „Ušće 2“ za Vidovdan.

Folk diva je ovim setom pokazala da je u top-formi i kada je njeno telo u pitanju. Ona izgleda savršeno, baš kao i uvek. U crnoj seksi haljini otkrila je idealnu liniju.

Osim što je pozirala fotografu Milošu Nadaždinu, Ceca uveliko radi na pripremama za snimanje spota koji će početi da se emituje pre koncert. Za desetak dana publika će imati priliku da vidi ekranizaciju pesme „Pusti me da raskinem s njom“. Do Ušća Ceca će snimiti još jedan spot.

Inače, folk zvezda se uveliko priprema za spektakl, za koji vlada veliko interesovanje iz celog regiona. Repertoar pesama je već osmislila, a pored toga svakodnevno se bavi i novim albumom, koji će objaviti pre koncerta.

Ceca je već najavila da će to biti do sada najbolji album koji je do sada snimila, a kruna njene dvadesetpetogodišnje karijere biće spektakl na Ušću, za koji vlada nezapamćeno interesovanje.

ceca raznatovic fotografije seksi 1370820359 323315 Ekskluzivno: Ceca u seksi izdanju!

 

Izvor: Kurir

 

 

 

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca