Unofficial site

Ceca: Želela sam da budem psiholog


Ražnatovićka će biti na zabavi u glavnom gradu Austrije, koju organizuje prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma

Svetlana Ceca Ražnatović družiće se u Beču sa studentima, koji će u organizaciji Skupštine grada Jagodine od 28. do 30. oktobra prvi put boraviti u inostranstvu. Folk diva prihvatila je poziv prijatelja Dragana Markovića Palme da bude njegov gost na svečanoj večeri i otpeva nekoliko pesama.

Kasno joj za studije

– U Beč istim tim povodom dolazim već drugi put. Veoma se radujem susretu sa studentima. Glasam za obrazovanje, smatram da niko ne bi trebalo da izbegava da uči i da otkriva nova znanja. Država bi trebalo da stane iza omladine i da svima koji žele da se školuju to i omogući – kaže Ceca.

Ona je rekla da je za nju u četrdesetoj godini kasno da postane brucoš.
– Više nemam takvih želja. Suviše je kasno da u ovim godinama upišem fakultet. Želela sam da studiram psihologiju. Imam decu koja mogu da se obrazuju koliko god to budu želela, i potrudiću se da im to i omogućim.

Podrška deci

Ceca ne bi imala ništa protiv da njena deca studiraju u Beču.
– Veljko nije izrazio želju da se školuje u Beču, ali Anastasija jeste. Dopao joj se grad i volela bi tamo da studira. Nisam neko ko nameće deci svoje želje, nego ih pustim da sami odaberu čime će se baviti. Moje je da im budem samo podrška – kaže Ceca.
Pevačicu u narednom periodu očekuje nekoliko velikih nastupa, 16. novembra ponovo će biti u Beču, zatim slede dva velika nastupa u Novom Sadu, 22. i 23. novembra.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca