Unofficial site

STIŽU: Hrvati zbog Cece hrle u Beograd


Fanovi iz Hrvatske u ogromnom broju odazivaju se na poziv Ražnatovićeve da dođu na njen koncert i već danima kupuju karte.

Svetlana Ražnatović je pozivom na Ušće privukla ogroman broj Hrvata, koji su se oduševili što im je velika srpska zvezda poručila da dođu.

– Hrvati, znam da me volite, čekam vas na Ušću za Vidovdan – rekla je pevačica u intervju koji je dala za Kurir.
A njeni fanovi iz susedne Hrvatske su je poslušali. Svakodnevno zovu prodajna mesta i traže kartu više za veliki spektakl koji će srpska zvezda održati 28. juna u Beogradu.

Za Cecin koncert na Vidovdan vlada ogromno interesovanje. Ne samo među domaćom publikom već i u regionu.
– Na turneji nisam obišla jedino Hrvatsku i BiH, spletom nesrećnih okolnosti. Na tim prostorima imam mnogo
publike. Od srca ih sve pozivam da na Vidovdan dođu na Ušće na moj koncert. Srbija je uvek bila sjajan domaćin i nadam se da će se i ovog puta provesti fenomenalno i uživati u muzičkom spektaklu – poručila je folk diva u pomenutom intervju za uskršnji broj Kurira.

Pripreme za najveći balkanski koncert su uveliko u toku, a uskoro će Ceca počastiti publiku i sa deset pesama na svom novom albumu, koji samo što nije ugledao svetlost dana. Taman će ostati dovoljno vremena da se zavrte kako bi i na Ušću svi posetioci mogli i nove numere da pevaju zajedno sa svojom divom.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.