Unofficial site

STIŽU: Hrvati zbog Cece hrle u Beograd


Fanovi iz Hrvatske u ogromnom broju odazivaju se na poziv Ražnatovićeve da dođu na njen koncert i već danima kupuju karte.

Svetlana Ražnatović je pozivom na Ušće privukla ogroman broj Hrvata, koji su se oduševili što im je velika srpska zvezda poručila da dođu.

– Hrvati, znam da me volite, čekam vas na Ušću za Vidovdan – rekla je pevačica u intervju koji je dala za Kurir.
A njeni fanovi iz susedne Hrvatske su je poslušali. Svakodnevno zovu prodajna mesta i traže kartu više za veliki spektakl koji će srpska zvezda održati 28. juna u Beogradu.

Za Cecin koncert na Vidovdan vlada ogromno interesovanje. Ne samo među domaćom publikom već i u regionu.
– Na turneji nisam obišla jedino Hrvatsku i BiH, spletom nesrećnih okolnosti. Na tim prostorima imam mnogo
publike. Od srca ih sve pozivam da na Vidovdan dođu na Ušće na moj koncert. Srbija je uvek bila sjajan domaćin i nadam se da će se i ovog puta provesti fenomenalno i uživati u muzičkom spektaklu – poručila je folk diva u pomenutom intervju za uskršnji broj Kurira.

Pripreme za najveći balkanski koncert su uveliko u toku, a uskoro će Ceca počastiti publiku i sa deset pesama na svom novom albumu, koji samo što nije ugledao svetlost dana. Taman će ostati dovoljno vremena da se zavrte kako bi i na Ušću svi posetioci mogli i nove numere da pevaju zajedno sa svojom divom.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca