Unofficial site

Jedna je Ceca: Ivica Dačić ispalio Jelenu Karleušu!

Ministar policije Ivica Dačić nije se pojavio na proslavi 33. rođendana Jelena Karleuše, koju je folk pevačica organizovala u sredu veče u bašti restorana „Kafe, kafe” na Senjaku. Iako je „mala od skandala” danima najavljivala dolazak ministra i za njega ostavila poseban separe, Dačić ipak nije probao njenu rođendansku tortu.

Ceca i Karleusa

– Jelena je tražila da se za ministra ostavi poseban separe, koji je čitavo veče bio prazan jer je bila sigurna da je neće ispaliti. Čak je i duvanje svećica na rođendanskoj torti odložila za pola sata jer je mislila da će se Ivica pojaviti oko ponoći – kazao je za „Press“ izvor blizak pevačici. Iako se od slavljenice očekivalo da bude najveselija, JK nije mogla da sakrije neraspoloženje.

– Ne znam da li se naljutila na njega, ali dugo joj je trebalo da se opusti. Smetalo joj je što je većina novinarskih ekipa došla da bi uslikala ministra na njenoj žurki, jer je poznato da je on veliki prijatelj folk dive i njene ljute suparnice Svetlane Cece Ražnatović, a on se na kraju nije ni pojavio – kaže ovaj izvor. Očigledno je da je ministar policije ostao veran Ceci Ražnatović, na čijim rođendanima i slavama je redovan gost.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca