Unofficial site

Cecina pesma Nije mi dobro napisana za Milana Stankovića?!

Pesma Cece Ražnatović „Nije mi dobro“, koja se nalazi na novom albumu, prvo je bila napisana u muškoj verziji, u interpretaciji Milana Stankovića trebala je da se nađe na Miligramu 2.

Ljubav živi omot 2011 ceca album

“Pesmu je prvo snimio Mladen Vojičić Tifa, član ‘Bijelog dugmeta’, ali pošto Mili nije bio zadovoljan kako ju je on izneo, angažovao je Milana Stankovića da je otpeva. Numera je bila kompletirana za ‘Miligram 2’, ali kada ju je Ceca čula – poželela je odmah za sebe. Mili joj je bez pogovora izašao u susret”, kaže izvor blizak popularnoj pevačici.

Iako joj ističe tek drugi mesec kućnog pritvora, Ceca je počela je sa pripremama za veliku svetsku turneju, koju će početi u martu po isteku kazne, na kojoj će početi da promovisati novi album „Ljubav živi“. Da je album definitivno zaživeo govori činjenica o rasprodatom drugom tiražu, ali i pozivima iz inostranstva za gostovanje naše pevačice.

”Cecu su rezervisali za skoro celo proleće sledeće godine vlasnici koncertnih agencija iz inostranstva”, kaže izvor blizak folk zvezdi i dodaje: ” Vlasnici evropskih diskoteka, klubova i velikih koncertnih dvorana shvatili su da će Ceca biti pravi hit kada izađe iz kućnog pritvora, zbog čega se pevačici usijao fiksni telefon. Već je zakazala koncerte u martu i aprilu, a sigurno će i celo leto provesti radno”.

Ceca je u tajnosti snimila još dve pesme, koje će promovistai po isteku kućnog pritvora.

“Ceca će nove pesme predstaviti nakon što vizuelno isprati aktuelne. Njena želja je da napravi i veliki koncert u Beogradu, kako bi se i na taj način odužila fanovima na podršci koju joj pružaju tokom kućnog pritvora” – zaključuje izvor.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca