Unofficial site

Ceca već zakazala turneju do 2012

Svetlani Ražnatović, koja se sa tužilaštvom nagodila i priznala krivicu za protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera i držanje oružja bez dozvole, u maju je stavljena narukvica za elektronski nadzor.

Ceca na aerodromu pred put za turneju po Australiji

Ceca koja dane pritvora provodi u svojoj vili u Ljutice Bogdana nedavno je objavila novi album, koji će lično smeti da promoviše tek kada odsluži kaznu.

„Vlasnici lokala shvataju da će Ražnatovićeva biti hit kada izađe iz pritvora, i njen fiksni telefon se odavno ‘usijao’ od ponuda. Već su zakazani koncerti za mart i april, skoro je ‘rasprodata’ za čitavo proleće, a sigurno je da će i leto provesti radno“, rekao je izvor blizak pevačici za „Novosti“.

„Ceca bi volela i da po izlasku iz pritvora priredi veliki beogradski koncert, kako bi se zahvalila domaćim fanovima na podršci“, dodao je izvor lista.

Izvor: Mondo

5 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Dobro jutro Lubav moja Svetlana Raznatovic CECA , prek jucer u sudnici izvadio si telefon iz torbu posaljio nekomu poruku , sada ja ne znam jel ti je tesko mene zoviti , nego nemas moj broj mobilni teefona , ja tvoja LUBAV Enver Fejzuli “ TO “ sef Evrope mas CIA (imam veliku funkciju u CIA ) adaptiran decko na Alexandr Onassis direktor od CIA a bose celog sveta ,resio opet ti posaljiti moj broj telefona 00420777504572 cekam da me zoves ,zvao bi sum te ja nemam tvoj broj tel. , tvoj broj telefona sta ostavio u hotl Hilton u Praga u recepciju nije mi dao , samo mi rekao da si imao puno problema u hotel hilton u praga a cel dan pricao stobom u recepciju sve moje poruke sta sam ti posalio preko televiziu i radio tebe ti tumocio, pricaliste Srbski rekao mi da si verna nikoga nisi pustio unutra u apartman poklonio 100 evra , na onaj nosac sta ti doneo stvari iz apartman u taxi poklonio 50 evra , takxista mi rekao kad si usao u taxi rekao si moj maz je “ TO “ moj maz je GANSTER a vozi direktno u aerodrom , dao si mu poklon 3000 koruna (120 evra) , na bodigard rekoao si opet cu dolaziti sa moj maz “ TO“ u Praga i ovde cu setati sa moj maz “ TO “ mnogu dobro si im rekao Lubav moja CECA ,srecan dan a pozdravuj decu Veljko i Anastasija Raznatovic od tvoj maz “ TO „.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca