Unofficial site

Milić Vukašinović: Ceca odbila pesmu o Arkanu (Video)

Roker Milić Vukašinović okačio je na svoj Facebook profil pesmu „Sanjam da si opet tu“, uz napomenu: „Pesma je nastala kada je Arkan poginuo i Bog je napravio za Cecu, ali ona neće da je peva“!

Milić je ovu baladu napisao posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana 2000.godine.

„Kada je Ceca radila sledeći album („Decenija“, 2001. godine, prim. aut.), odneo sam demo snimak kod kompozitora i producenta Aleksandra Radulovića Fute (muža Marine Tucaković, prim. aut.) u studio. Cecin tadašnji kompozitor Aleksandar Milić Mili ju je uzeo i odneo tamo gde su snimali. Odvrnuli su je do daske. Međutim, Mili mi je vratio CD. Mislim da je Marina Tucaković kriva što Ceca nije htela pesmu, jer je jako sujetna i ljubomorna na moj rad. Ali, ljudi, ta pesma je od Boga! Nju je Bog napravio samo za jednu osobu“ – kaže Milić.

Sa druge strane Ceca tvrdi da ne zna o čemu se radi:

„Milić i ja se poznajemo dugi niz godina. On je moj odličan drugar i vrstan hitmejker. Prepevala sam neke od njegovih velikih hitova i snimila nekoliko koje je napisao specijalno za mene, ali za ovu pesmu prvi put čujem od vas“ – rekla je Ceca, koja upravo priprema novi album.

Izvor: SvetPlus

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca