Unofficial site

POSLUŠAJTE: Ceo Cecin novi album (10 pesama) (VIDEO)

Ceca Poziv 2013 - novi album

Kompletan album folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović ugledao je “svetlost dana” ili bolje reći – “svetlost Interneta”. Naime, on je dostupan na zvaničnom Jutjub kanalu izdavača, Siti rekordsa, nakon što su, kada je Ceca gostujući na TV Pink premijerno otpevala dve pesme, sve kopije bile obrisane sa Interneta, u okviru akcije za zaštitu autorskih prava.

Za samo jedan dan od postavljanja prve dve pesme na zvaničan Jutjub kanal, hitovi  “Poziv” i “Ime i prezime” imali su gotovo milion pregleda. Sve pesme sa Cecinog novog albuma mogu se kupiti putem digitalnih platformi, putem “Citybox”-a, a CD (u izdanju Siti rekordsa i Miligram mjuzika) će se naći u prodaji od ponedeljka, 17. juna na svim kioscima, megamarketima, pumpama, cd šopovima. Cena albuma je 499 dinara.

Svim fanovima Cecine muzike Telegraf predstavlja dvanaest novih numera, od kojih će se neke naći i na njenoj set listi za koncert 28. juna na Ušću.

1. Poziv


2. Da raskinem sa njom


3. Pet minuta


4. Ime i prezime


5. Mrzi me


6. Brat


7. Udaće se suze moje


8. Vidimo se, daso


9. Dobro sam prošla


10. Turbulentno


Uživajte.

(Telegraf.rs)

5 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • drago mi sto sam vidila na moj latap I pisem ti komentar mi te volimo ceco lijepo spavaj sve su lijepe pjesme nove poziv I pet minuta dobre su .pozdravi sina veljko I cerku anastasija lijepa je to je za tebe Svetlana raznatovic ceca mi te puno volimo sladja

  • samo spavaj ceco nemam fecebooka tako da znas onda sam slusala sam na nettv plus sto je bilo novo godini 2014 na beogradu konrcert super si to je komentar mi te puno volimo sladja vas voli

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca