Unofficial site

Pevači pružaju podršku: Ceco, uz tebe smo!

Dok tužilaštvo razmatra podizanje optužnice protiv pevačice Svetlane Ražnatović zbog nezakonitog prisvajanja 2,2 miliona evra od transfera fudbalera Obilića, njene kolege sa estrade veruju da je Ceca nevina i kažu da su uz nju. Pojedini opet poručuju da bi istražnim organima bilo pametnije da se prvo pozabave tajkunima i političarima.

Ceca Raznatovic, Novembar, 2010, Beograd

– Ja imam da kažem samo ovo: kada optuže i izvedu pred sudiju Miškovića, Beka i druge tajkune tog kalibra, a i pola ministara iz vlade, onda neka pređu na estradu – kaže za „Alo!“ Milić Vukašinović.

Sličnog mišljenja je i Milićev kolega, frontmen legendarne rok grupe „Riblja čorba“.

– Znate šta, to što je Svetlana uradila ili nije uradila, rade svi fudbalski klubovi, svi oni prodaju igrače i uzimaju proviziju. E sad, kao što su se nameračili na Crvenu Zvezdu i uhapsili Džaju, sad su se nameračili na Cecu. I još samo fali da pohapse i fudbalere – duhovito je Bora Đorđević prokomentarisao aktuelna dešavanja u vezi sa optužnicom protiv Cece.

Komentarišući objavljivanje nacrta optužnice i medijske napise, njena prijateljica, pevačica Mira Škorić, juče je kratko poručila da „i laik već zna iz čije ovo kuhinje dolazi“.

– Nego što se u narodu kaže, prave pitu od ……! Bedno je to što su pojedini mediji podređeni ličnim obračunima pojedinih iskompleksiranih i neostavarenih čovekolikih pojava. I samo se pitam dokle će da podgrevaju tu istu pitu! Uz Cecu sam i znam da je dovoljno jaka da izdrži sve napade, pa će izdržati i ovaj! – rekla je Mira Škorić za „Alo!“.

Pevač Nikola Rokvić takođe napominje da je uz Cecu i da će se dokazati da ona nije kriva.

– Za prijatelje sam uvek tu, i kada je dobro i kada je loše. Ne bih samo želeo da ona bude žrtveno jagnje, jer se ovih dana stiče utisak da se napisima o njoj u medijima pomalo skreće pažnja sa pravih tema i problema u Srbiji. Pa tako kad nema ništa drugo, ajde sada da unapred optužujemo Cecu. Sve u svemu, uz nju sam i nadam se da će sudstvo i dokazati da ona nema veze sa tim – kaže Rokvić.

O ovoj temi sa Cecom nije razgovarala ni pevačica Goga Sekulić, koja nije ni upoznata o čemu se u toj optužnici radi.

– Sa Cecom sam jako dobra prijateljica već godinama, ali nikada nismo pričale na tu temu. Sigurno je da joj ne prijaju napisi u medijima o tome, ali ona je vrlo korektna i jaka žena, pa će sigurno sve izdržati. Ja sam naravno uvek uz nju i dajem joj podršku – kaže Sekulićeva.

Ni zvezda „Granda“ Milan Topalović Topalko nije upućen u situaciju, ali kaže da se nada najboljem ishodu po pevačicu.

Osim kolega sa estrade, i Cecini mnogobrojni fanovi već su u utorak, kada je objavljen nacrt optužnice, na „fejsbuku“ otvorili grupu podrške Ražnatovićevoj sa nazivom „Ceca nije kriva“.

Izvor: Alo

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca