Unofficial site

Puklo prijateljstvo Cece i Lukasa?

Ako je verovati pisanju nedeljnika Scandal prijateljstvo Cece Ražnatović i Ace Lukasa je puklo! Razlog: Cecino nepojavljivanje ni na jednom od dva Lukasova koncerta u Beogradskoj areni.

Ceca i Aca Lukas

Naime, Lukas je želeo da mu Ceca bude gošća na koncertu, baš kao što je on bio njoj na Marakani. Međutim, Ceca nije prihvatila ponudu, uz obrazloženje da ne želi da ugrozi svoj projekat!

“Nisam ljut na nju, samo ne razmem to opravdanje da ne želi sebi da pokvari posao… Pa ja sam pevao kao gost na njenom koncertu na Marakani i tri meseca kasnije sam napunio Sajam sa 300.000 ljudi. Nisam ljut, svako ima svoje opravdanje… Istina, nismo se posle toga čuli, verovatno zbog njenih mnogobrojnih obaveza”- rekao je Lukas za Scandal i dodao da ipak nije ljut na Ražnatovićevu, iako nije došla da mu pruži podršku ni iz lože!

“Mislio sam da će doći, jer kada neko hoće da dođe na koncert on pozove i pita “Je l’ možeš da mi pošalješ karte” i ja ih pošaljem, ne mogu ja da šaljem karte ako ih niko ne traži. Ali i pored toga nisam ljut na Cecu”- zaključio je Lukas.

Da li je dugogodišnjem prijateljstvu zaista došao kraj, saznaćemo kada se ovim povodom oglasi i Ceca!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca