Unofficial site

Šta kažu Cecini fanovi posle turneje u Australiji?

Svetlana – Ceca Ražnatović završila je u nedelju svoju kraću turneju na kojoj je održala pet koncerata. Osim što je u svakom gradu gde je nastupala: Pert, Sidnej, Adelejd, Melburn i na kraju Brizbejn, oborila dosadašnje rekorde po broju posetilaca koji su došli na koncert nekog pevača ili grupe sa prostora bivše Jugoslavije, Cecini koncerti su uistinu bili pravi spektakli za njene posetioce.

Fanovi Cece tokom koncerta u Melburnu

Mnogi su godinama čekali da vide Cecu Nacionale, koja im je kao nagradu priredila neviđenu atmosferu i dobru zabavu.

Posetioci Cecinog koncerta u Melburnu ne skrivaju radost što su mogli da se druže sa pevačicom, ali ističu da je za to bilo „krajnje vreme“.

– Ovo je bio jedan od najboljih koncerata kojem smo ikada prisustvovale u Melburnu. Nemam reči koliko sam presrećna što nam je došla Ceca – ushićeno nam je rekla Nikolina Hercegovac, koja je na subotnji koncert došla sa drugaricama Goranom Vuković i Natalijom Radenković. U prvom redu u društvu devojaka, koje su pesmom pokušavale da nadglasaju i samu Cecu, bila je i Džesika Karonovski.

– Toliko dugo smo čekali na ovako nešto, koncert iz snova, da Cecu koju toliko volimo, konačno vidimo kod nas u Melburnu – rekla je Džesika, koja time potvrđuju da Ceca ima svoje obožavaoce na prostoru cele bivše Jugoslavije.

Na koncerte su dolazili ljudi svih generacija, pa su tako zajedno bile i Marija Kulinčević i njena kćerka Dana.

– Dođe mi da plačem od sreće što sam večeras došla na Cecin koncert. Mislim da se niko više nije radovao od moje kćerke. Nema tog novca koji nismo bili spremni da platimo da dođemo i vidimo ovako dobru pevačicu – kaže Marija, koja nije skrivala ko je njena omiljena pevačica. Dana Kulinčević, kaže, čekala je na ovaj koncert punih 15 godina.

– Ovo mi je prvi put da uživo vidim Cecu. Svaki dolar potrošen na ovaj koncert je vredeo.

U prvom redu je bila i Sanja Plavčić koja, takođe, prenosi svoje utiske.

– Uh, ovo je fantastičan osećaj, ne može biti lepše. Apsolutno sam zadovoljna koncertom, čula sam sve pesme koje volim, a posebno sam srećna što sam videla moju omiljenu pevačicu – rekla nam je Sanja.

– Koncert je fenomenalan, jedan od najboljih do sada, kako po poseti, tako i po sjajnoj atmosferi. Imali smo osećaj kao da smo bili na Cecinom koncertu u Srbiji – rekla nam je Milica Stojanović koja je koncert pratila u društvu Mladena Vukića.

Kada je Ceca izređala već određen broj svojih poznatih hitova, u publici se usijala atmosfera, što nam potvrđuje i Kristina Drašković.

– Prezadovoljne smo što konačno vidimo Cecu u Melburnu. Samo Ceca zna da napravi ovako dobru atmosferu. Kao i u njenoj pesmi ona nas je zagrejala, pa je među publikom bilo vruće 39,2 – rekla nam je Kristina, koja je bila u društvu sestre Danijele i Bojane Krsman.

Dok su muškarci uzdisali zbog Cecinog atraktivnog izgleda, devojke nisu mogle, a da ne primete Cecin nastup i stajling.

– Predivan koncert, a Ceca je prelepa i izgleda nikad lepše. Prvi put je gledamo uživo i odlično se provodimo. U Australiji sam, evo, 17 godina, Cecine pesme sam oduvek slušala i do sada nije bilo prilike da je gledam na koncertu – kaže Marija Najtanovski, koja je bila u društvu Larise Kraljov.

Od publike u Australiji Ceca se oprostila u nedelju u Brizbejnu.

Izvor: Vesti-Online

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca