Unofficial site

Viki: Daru ignorišem, nedostaje mi Ceca!

Violeta Viki Miljković (36) važi za mirnu osobu, koja je godinama izbegavala konflikte sa kolegama. I kada bi je neko prozvao u novinama, samo je odmahivala rukom. Međutim, nedavna žestoka svađa sa Darom Bubamarom je pokazala da temperamentna Nišlijka ume još kako da se naljuti i žestoko je oplela po omalenoj Novosađanki. Dara joj nije ostala dužna, već je uzvratila udarac i koleginicu nazvala – pumom i seljančurom.

Ceca i Viki

I taman kada su mnogi na estradi počeli da zadovoljno trljaju ruke zbog nove svađe, Viki je naglo prekinula dalje prepucavanje, spakovala se i sa suprugom i sinom otputovala na Crnogorsko primorje daleko od svih estradnih svađa i ratova.

Da li ste se posle svega čuli sa Darom telefonom ili popričale u četiri oka?

– Ne spominjete mi višu ni Daru Bubamaru, ni tu priču. Jednostavno, sve što sam imala da kažem na tu temu – rekla sam. Ne pada mi više na pamet da se nadovezujem na njene prozivke. Od sada, bilo ko da me pita bilo šta o tome mogu da kažem samo jedno – nemam komentar. Stavljam tačku na tu priču i svađu sa Darom – kaže Violeta.

Nedostaje li vam na plaži vaša kuma Ceca Ražnatović?

Meni moja Ceca nedostaje uvek i svuda. Redovno se čujemo i ona je dobro. Bilo bi lepo da je ovde, ali Bože moj. Ona je leti uvek bila više na Kipru, retko je dolazila na Crnogorsko primorje.

Ceo intervju možete da pročitate ovde.

Bane Lalić – Karleušu ne volim, Ceca mi je kul

Na intervju sa Banem Lalicem, dobili smo takodje pozitivno misljenje o Ceci. Evo sta rece Bane na pitanje novinara.

Šta misliš o Jeleni Karleuši i Ceci Ražnatović?

Karleušu ne volim Ceca mi je kul.

Izvor: Vesti

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • O Jeleni Karleusi,mogu
    kratko i jasno reci,da bi trebala da poradi na svom ponasanju.Bolje joj je da cuti,da se nepravi pametna,jer sto vise prica to se vise odaje koliko je tupa ko panj. O Ceci imam lepo misljenje.Ceca je jedno predivno bice,koja je primer mnogim kolegama.Ceca je pokazala i dokazala ,svih ovih godina postojanja na domacoj sceni,daje fina i da ima lep glas i stas sto govori njen veliki broj fanova.Ona poseduje velike kvalitete u svakom smislu te reci i to je ono sto treba da ima velika zvezda.Koja se zove Svetlana Raznatovic.Zelim ti sve najbolje i da sto pre te puste na slobodu kao pticu iz kaveza.FAN Bojan.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca