Unofficial site

Egipćani poludeli za Cecom

Folk pevačica Svetlana Ražnatović, koja se trenutno nalazi u kućnom zatvoru, definitivno je svojom pojavom i novim albumom osvojila ne samo Srbiju i Evropu, već i Afriku!

Majice sa Cecinim likom i njen novi album hit na plažama u Egiptu

Naime, „Press“ je dobio fotografije na kojima Egipćani na plažama u Hurgadi i Šarmu nose majice sa njenim likom. O ovome je posvedočio i poznati kompozitor i aranžer Damir Handanović.

– U Egipat sam otišao sa prijateljem Markom Konom i našim lepšim polovinama! Međutim, naizgled obično letovanje pretvorilo se u nesvakidašnji događaj, koji ću zauvek pamtiti. Naime, naši prijatelji odveli su nas na jedno ostrvo na kojem sam se pojavio sa Cecinim likom na majici koju mi je poklonio moj dugogodišnji prijatelj Saša Vidić – započinje priču kompozitor, i nastavlja:

– Odjednom su na plaži počeli da mi prilaze stranci i da se raspituju za Cecu, što mi je bilo neverovatno. Pošto sam u torbi imao Cecin najnoviji CD, predložio sam prijatelju Karimu da ga odnese do kafića kako bi ga pustili da ga čuju svi na plaži. Tada je počela prava histerija. Već sa prvim taktovima, Egipćani su đuskali po vrelom pesku, dok su pojedine devojke i zaplakale. Čini mi se da su najjači utisak na njih ostavile pesme „Rasulo“, „Ona“ i „Šteta za mene“, koje su izazivale opšte oduševljenje svih prisutnih – ističe Damir.

– Petnaest dana Egipat je bio u znaku Cece Ražnatović! U jednom trenutku prišao mi je Egipćanin koji mi je ponudio novac kako bi kupio majicu sa likom naše najveće estradne zvezde.

Pored toga, Damir je za Ražnatovićevu poneo i posebne želje njenih najvatrenijih fanova iz „zemlje kamila“.

– Pošto sam zahvaljujući Ceci upoznao mnogo ljudi, zamolili su me da joj prenesem pozdrave i reči podrške. Želja na kojoj su insistirali bila je da kada sve loše u njenom životu prođe, Ceca dođe u Afriku da bude njihova gošća – zaključuje aranžer u razgovoru za „Press“.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca