Unofficial site

Ceca: Arkan je od mene napravio seksi ženu


Folk zvezda kaže da joj je pokojni muž pomogao u karijeri jer joj je u potpunosti bio posvećen.

Arkanu duguje to što je danas najveća balkanska zvezda.
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je seksi žena postala zahvaljujući Željku Ražnatoviću Arkanu.
Ona je u emisiji „Glamur kafe“, koju vodi Siniša Medić na televiziji Hepi, istakla da je njen pokojni muž zaslužan za to što je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, jer je upravo on iz nje izvukao ono najbolje.

– Željko je od mene zahtevao više seksepila i bio mi je u potpunosti posvećen – rekla je folk zvezda i dodala da je iz svih teških situacija izlazila jača.

– Deci u svakom trenutku nedostaje otac i to nikad neće prestati. Čovek mora da se suoči sa situacijom koja ga zadesi i nikad ne zna koliko može da izdrži i koliko je jak dok nešto ne preživi.

Ceca je govorila o raznim temama. Nije se ustručavala ni kad je na red došla priča o ljubavi.
-Više nisam klinka da bi mi ljubomora bila dokaz ljubavi. Nisam ljubomorna, ali sam veoma posesivna. Što je moje, to je moje – objasnila je Ražnatovićeva i dodala da muškarce ne bira po godinama.

– Nije tačno da me privlače samo mlađi muškarci, jer ljubav i emocije nemaju veze s godinama. Ljubav se ne traži, nego se desi. Nikad se nisam stidela svojih izbora – bila je iskrena Svetlana, koja je s bendom počela da uvežbava repertoar za veliki koncert na Ušću 28. juna.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca