Unofficial site

Ceca: Hrvati, znam da me volite, čekam vas na Ušću za Vidovdan!

Vidovdan - Cecin novi album
Srbija je uvek sjajan domaćin i nadam se da će se i ovog puta provesti fenomenalno i uživati u muzičkom spektaklu.

Ceca Ražnatović drži do tradicije i Vaskrs provodi s porodicom u svom domu.

Praznični dan je kratak predah od rada u studiju, gde snima novi album, koji izlazi neposredno pred veliki koncert na Ušću, zakazan za 28. jun – Vidovdan.

– Za praznik mi je najvažnije da je cela porodica na okupu. Anastasija i Veljko su došli s Kipra, a tu je i sestra Lidija s mužem i decom. Vaskrs vezujem za intimna porodična slavlja, svi smo zajedno na ručku, tako ga slavim od detinjstva.

♦ Nemaš previše vremena za odmor, snimaš album i pripremaš koncert. Kakve su nove pesme?
– Uvek se trudimo da nešto promenimo. Ovaj album je mnogo brži od prethodnog, pun je ritma, i mislim da će se dopasti publici.

♦ Za koncert na Ušću vlada veliko interesovanje. Vole te u celom regionu, očekuješ li publiku iz Bosne i Hrvatske?
– Na turneji nisam obišla jedino Hrvatsku i BiH, spletom nesrećnih okolnosti. Na tim prostorima imam mnogo publike. Od srca ih sve pozivam da na Vidovdan dođu na Ušće na moj koncert. Srbija je uvek bila sjajan domaćin i nadam se da će se i ovog puta provesti fenomenalno i uživati u muzičkom spektaklu.

♦ Da li ćeš imati igrače, do sada to nije bio slučaj?
– Nemam takve pesme uz koje bih izvodila akrobacije. To ne uslovljava da nemam plesače, ali uz „Kukavicu“ mogu samo da pozovem baletsku grupu, uz „Nagovori“ najviše idu trubači. Najveći spektakl na koncertima je publika. Ona je ta koja daje energiju i pravi atmosferu. Da li ću skakati, izvoditi kolut napred ili nazad, dizati nogu levo ili desno, to moju publiku ne zanima. Oni su došli da me slušaju kako pevam.

♦ Smeta li ti što neki pokušavaju da dobiju prostor u medijima na račun tvog imena?
– To govori samo o toj osobi. Svako od nas ko se profesionalno bavi nekim poslom trudi se da svojim delima pokaže koliko vredi, jer koliko vredi, toliko će dugo i opstati u poslu. Mene su pesme stvorile, one su me održale i zbog njih trajem.

♦ Koga smatraš velikom zvezdom, ko bi mogao da ti parira?
– Svi ljudi koji nešto vrede pokazuju to svojim delima. Pune Arene, stadione, i njima ne treba jedna Ceca Ražnatović da im stavi pečat na karijeru. Ni meni ne treba nečije mišljenje da potvrdi moju vrednost.

♦ Mnogima je neverovatno da žena kao ti nema partnera. Šta fali današnjim muškarcima?
– Živimo bržim tempom nego pre, više smo okrenuti poslu i ličnim ambicijama. Zaboravili smo da mislimo na sebe, sve nam je drugo preče. Ipak, ako se čoveku desi nešto pravo, kvalitetno i dobro, nađe se vremena i za ljubav.

♦ Nedavno si postala tetka blizanaca. Kakav je život s dve bebe u kući?
– Lidija je ostvarila srbijanski san da ima više od troje dece. Bebe su dobre i odlično funkcionišemo s njima.

♦ Da li bi se ponovo ostvarila u ulozi majke?
– Te stvari se ne planiraju, već se dešavaju iz ljubavi. Deca se ne prave sa svakim. Sve je stvar sudbine i hemije, ili se desi, ili ne. Ljubav se ne traži, ona se dešava.

Podržaću Lukasa na Marakani

♦ Hoćeš li doći na Lukasov koncert na Marakani?
– Naravno! Mi smo se uvek podržavali međusobnoi otići ću do Marakane da mu poželim sve najbolje, da se radujem njegovoj sreći i uspehu.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca