Unofficial site

PLANULE KARTE: Ceca za dva dana rasprodala Spens!

Karte za Ražnatovićkin koncert u srpskoj Atini prodate su u rekordnom roku, pa se razmišlja o još jednom nastupu

Karte za koncert najveće srpske muzičke zvezde u Velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu 23. novembra su rasprodate. Zbog ogromnog interesovanja publike postoji velika šansa da Ceca održi još jedan nastup u srpskoj Atini!

Za Ražnatovićkin nastup vlada toliko interesovanje da su ljubitelji njene muzike razgrabili karte čak mesec i po dana unapred. Spens može da primi oko 14.000 ljudi, koliko ih je bilo kada je tamo nastupao Zdravko Čolić, pa se očekuje da će publika u tom broju biti i kod Cece. Sve je organizovano u vrhunskoj produkciji primerenoj prostoru kao što je Spens. Naša najveća zvezda raduje se nastupu u Novom Sadu i kaže da se uželela tamošnje publike:

– Presrećna sam zbog koncerta u Spensu jer dugo nisam nastupala u Novom Sadu. Ni sama se ne sećam kad sam poslednji put pevala pred novosadskom publikom – rekla je Ražnatovićka.

Inače, mnogi Novosađani već su imali priliku da uživaju uz Cecu jer su posetili beogradsko Ušće 28. juna, kada je folk zvezda pevala pred oko 150.000 ljudi. Njima to ne smeta, pa će sada ponovo đuskati uz velike hitove na pravom spektaklu.
Pored priprema za koncert, Ceca će u narednom periodu snimiti spotove za neke od pesama s poslednjeg albuma „Poziv“. Koji je njen izbor još uvek ne otkriva.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca