Unofficial site

CECA: Imam Zbog Koga Da Plačem

Ceca Pesma „Igračka samoće“, čiji je deo premijerno pušten u emisiji „Amidži šou“, govori o životu Svetlane Ražnatović

I dalje pati.

U emisiji „Amidži šou“ premijerno je pušten deo nove pesme Svetlane Ražnatović. Njeni fanovi su u prvi mah posumnjali da je u pitanju numera „Šteta za mene“, ali nije tako.

– Kod Ognjena je ekskluzivno bila puštena numera čije stihove do sada nigde niste mogli da pročitate – otkrio je Cecin kompozitor Aleksandar Milić Mili za Kurir.

Autor stihova koji su preko noći postali hit na internetu je Marina Tucaković, a pesma se zove „Igračka samoće“. Poznato je da Ceca peva uglavnom biografske tekstove, te je i u ovaj satkan njen život. Sam naziv dovoljno govori, s obzirom na to da je poznato da je Ražnatovićka od ubistva njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana uglavnom bila sama.

U pomenutoj baladi najveća folk zvezda naglašava da ima zbog koga da pati: „I da plačem svaki dan, imala bih zašto ja, imam i zbog koga“, otpevala je ona, a Marina nam potvrđuje da su reči biografske:

– Ne mogu da vam otkrivam ostale stihove, ali sigurno je da svaki odslikava Cecu.

Izvor: KURIR

by. Gogo D. Dooshitza

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Ma najljepši stihovi, a Ceca je otpjevala fenomenalno kao nikada do sada u svojoj karijeri. Šta reći samo niko joj nije na estradi ni blizu sami je vrh, a da li su autobiografske to samo ona zna jer tako i treba. Volimo te Carice

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca