Unofficial site

Ceca skromno proslavila Anastasijin 13. rođendan

Svetlana Ceca Ražnatović preksinoć je u svojoj vili na Dedinju proslavila 13. rođendan ćerke Anastasije. Ovog puta Ceca je okupila samo najuži krug prijatelja zbog čega se rasplakala dok je ćerki čestitala rođendan.

12. Rodjendan Cecine cerke Anastazije

– Ceca se rastužila jer Anastasiji nije priredila gala proslavu kakve je prethodnih godina pravila za rođendane svoje dece. Ona je ove godine zbog kućnog zatvora koji je uskoro očekuje odlučila da pozove samo najužu porodicu i tako obeleži rođendan svoje mezimice, ali se u trenutku dok joj je čestitala i davala poklon rasplakala. Ceci je žao što zbog situacije u kojoj se ona nalazi mora da trpi njena porodica i što nije mogla da smogne snage i napravi veliku zabavu Anastasiji – objašnjava izvor Pressa i dodaje:

– Najveći razlog što se odlučila za intimno slavlje jeste što bi je većina gostiju zapitkivala o tužbi i time otvarala „ranu“ koja je još sveža. Iako joj deca ne zameraju jer sa njom dosta pričaju o svemu i razumeju novonastalu situaciju, Ceca brine da to ne ostavi posledice na njihovo odrastanje. Ceca je ubrzo posle suza uspela da se suzdrži pa se oraspoložila uz večeru.

Kako Press saznaje, na Anastasijinom rođendanu našao se kreator Saša Vidić, Cecini roditelji Sloba i Mira Veličković, sestra Lidija i zet Predrag Ocokoljić i njihovi kumovi.

Izvor: Press

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • DA JOJ POZAJMOM NOVAC?POSTO GA CECA NEMA,A MI GA IMAMO I TO JE KAO SVE PREKO NOCI POTROSILA!IMA ONA SAMO JE TAKVA SITUACIJA DA MORA DA BUDE JAVNOST ZABRINUTA ZBOG RAZNATOVICKE.ALI MI U MAKEDONIJI SA NESTRPLJENJE CEKAMO NJEN NOVI CD,CEO ALBUM A NE PESMA PO PESMA KAKO JE ONAJ BOLESNIK MILI ODLUCIO!CECO UZ TEBE JE CELA MK!!!

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca