Unofficial site

Ceca, Jeca i Brena na Ušću

Tri folk dive u isto vreme najavljuju nove albume i koncerte. Na proleće konačni obračuna za prevlast na sceni. AKO je suditi prema najavama koje nam ovih dana stižu, najpopularnije domaće pevačice Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Jelena Karleuša za kraj proleća spremaju konačni obračun. Sve tri ušle su nedavno u studio i vredno spremaju nove pesme, kojima će pred leto obradovati obožavaoce.

Ceca, Lepa brena i Karleusa

Gazdarica „Granda“ se odmah po povratku sa novogodišnjeg puta po Meksiku povukla u ilegalu kako bi do aprila završila snimanje albuma na kojem rade i Željko Joksimović, Dino Merlin i Hari Varešanović.

– Album radim studiozno i polako, sa vrhunskim muzičkim imenima sa prostora bivše Jugoslavije i biće potpuno drugačiji od prethodnog „Uđi slobodno“ – poručila je Lepa Brena, na zvaničnoj internet prezentaciji. – Planiram koncerte po izlasku diska, a iskreno se nadam da ću ispuniti dato obećanje i zapevati u prestonici ove godine. Želim da to bude muzička priča koju će Beograd pamtiti i prepričavati godinama.

Ceca nacionale, koja je pre pet godina na Ušće privukla pet puta više fanova od kraljice popa Madone, najavila je da će izdati nove pesme u junu, kada će i održati beogradski koncert.

Zbog publike nisam smela da dozvolim sebi da snimim bilo šta, a melodije koje sam dobijala nisu mi se dopadale. Saradnici uveliko rade na novom albumu i planiram da ga izdam u junu. Na disku ću imati i dve obrade, a autori će biti regularno plaćeni i potpisani – rekla je folk zvezda na nedavnom druženju sa novinarima i dodala da će u Beogradu najverovatnije pevati na „nekoj livadi“.

Dugo očekivani album objaviće u maju i Jelena Karleuša, a kao uvertiru za nove pesme, predstavila je publici singl „Muškarac koji mrzi žene“. Džej Kej planira da sledeći beogradski koncert održi na Ušću i kaže da će novi album biti u elektro-pop i arenbi fazonu.

Izvor: Novosti

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • MBrena, zena koja nema ni jedu pesmu s normalnim tekstom i ona je sve na propagandi izgradila ime. Jelena koja nema sanse da ponovo uradi koncert jer ni Arena nije bila napunjena. Moze samu sebe da laze.
    A Cecu smo cekali dugo i red bi bio da odrzi koncert. Ceca ce ih nadmasiti kao i uvek 😀

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca