Unofficial site

Ceca nastavila u Adelejdu (Slike + Video)

Najpopularnija folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, dve noći za redom punila je koncertne dvorane u Sidneju i Adelaidi. Dugočekivani koncert u Sidneju koji je folk diva održala 4. decembra izazvao je opštu euforiju.

Ceca Adelejd, Australija

Naše ljude, željne dobrog provoda, nije pokolebalo ni to što je za kartu trebalo izdvojiti i do 370 evra (500 australijskih dolara). Dok se u Srbiji, po mnogima, vodi medijska hajka protiv nje, Ceca izgleda nije izgubila ništa od svoje popularnosti, pa je ugostila 12.000 obožavalaca u olimpijskoj dvorani Stejt Sports Centar. Najveći Cecini hitovi, horski su se pevali uz veliko oduševljenje i ovaciju fanova.

Pevačica je izgledala zanosno tokom čitave večeri koja će ostati u sećanju svih srpskih iseljenika. Samo dan kasnije, isti scenario je ponovljen i u Adelaidi. Cecina turneja se nastavlja koncertom u Melburnu, a gradske vlasti su morale zbog velikog interesovanja da obezbede koncertnu halu koja će biti dovoljna da primi sve poklonike njene muzike. Karata za njen koncert još uvek ima samo u Brizbejnu.

Slike sa koncerta u Adelaide-u, Australija

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca