Unofficial site

Ceca: „Neću pevati u Zagrebu“

Iako je pre nedelju dana izjavila kako bi rado nastupila na Maksimiru ukoliko se ispune njeni uslovi, srpska pevačica odustala je od cele priče. „Ne menjam svoj stav i neću nastupiti u Hrvatskoj, ali je i bez toga neosporno da imam sjajnu muzičku karijeru i veliki uspeh na balkanskoj muzičkoj sceni“, izjavila je za portal „Press“ Svetlana Ražnatović Ceca i tako stala na kraj nagađanjima hoće li u junu održati koncert na zagrebačkom Maksimiru, za koji se spekulisalo da bi okupio 60 hiljada ljudi.

Ceca Svetlana Raznatovic

Dodala je kako je ponuda bilo i pre, samo je sada informacija prvi put procurila u javnost. Kako saznaje Jutarnji list od menadžerskog tima srpske pevačice, od ponude su ipak odustali pošto što su shvatili koliko je negativnih reakcija izazvala najava njenog dolaska. Cecinom timu nije jasno zašto ona nije dobrodošla u Hrvatskoj, ali su, dok to ne shvate, odlučili da odlože dolazak u Zagreb.

U polemike oko toga da li Ceca treba nastupiti pred zagrebačkim obožavaocima bio je upetljan i Bora Đorđević, koji je takođe na listi onih izvođača iz Srbije koji bi bili u stanju da napune Arenu ili stadion, ali zbog svoje prošlosti koja se nikako ne uklapa u postojeće hrvatsko stanje svesti još uvek (ili nikad) neće nastupiti u glavnom gradu Hrvatske.

Ali, Bora Čorba je ovog puta bio na strani Hrvata, obzirom da je izjavio da bi Cecin nastup u Zagrebu bio u najmanju ruku nemoralan. Đorđevićevo mišljenje ne deli menadžer Raka Marić koji je u Hrvatskoj organizovao koncerte Bijelog dugmeta i Zdravka Čolića, a potom je u Srbiju doveo Ninu Badrić, Severinu i Petra Grašu. Marić tvrdi kako je Srbija po pitanju muzičkih gostovanja puno otvorenija od Hrvatske, jer po njemu nema niti jednog razloga zašto Ceca ne bi mogla da nastupi u Zagrebu.

Iako je sama Ceca jasno i glasno izjavila da u Zagrebu neće nastupiti, polemika oko spornih koncerata kao da je tek počela.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca