Unofficial site

Ceca pevala, zatvorenici plakali

Ceca Ražnatović je sinoć bila gošća kod Ivana Ivanovića na TV Prva. Dobar deo emisije Ceca je pričala o svojim zatorskim danima, a otkrila je da je sebi i ostalim zatvorenicima pevala „Zajdi, zajdi“.

Ceca u emisiji Vece sa Ivanom Ivanovicem

Tokom gostovanja u emisiji Ceca je bila odlično raspoložena, ali se razgovor najviše vrteo oko njenog boravka u zatvoru. Vreme koje je provela na robiji 2003. godine tokom akcije „Sablja“ Ceca pamti i po obilju pesama koje je pevala tih dana.

„Pevala sam vikendom. Tamo je kao da ste živi sahranjeni u grobu, a grlo me je služilo neverovatno. Pošto smo tamo svi nesrećni pevala sam ‘Zajdi, zajdi’, ‘Idi dok si mlad’, a kad završim pesmu čuli su se samo jecaji ljudi“, rekla je Ceca.

„Znači da se to dobro čulo?“, pitao je Ivan, a Ceca mu je kroz smeh odgovorila: „Ne brini, pobrinuli su se oni tamo za akustiku“.

Na pitanje Ivana Ivanovića zašto nije pevala neke veselije pesme, Ceca je rekla: „Šta da pevam? ‘Danas majko ženim svoga sina’, a ne znam da li ću da izađem?“

Tužnu priču Ivan je prekinuo pitanjem koju pesmu ona poručuje kad je na nekom derneku i eto iznenađenja: „Šta ti je to dernek?“, pitala ga je Ceca.

Inače, o Cecicom gostovanju u sinoćnoj emisiji Ivan Ivanović je imao samo pohvale, a nekoliko puta je naglasio i koliko ga je oduševila.

„Zanimljivo je da sam Cecu celo veče nudio da popije nešto, pošto je to ritual, opuštanja pred emisiju. Ne nalivamo se, ali se nešto uvek popije uglavnom. Ja sam pio belo vino, i ubeđivao nju sve vreme da nešto popije. Nije bilo šanse! Ni ona ni Čoban nisu hteli ništa. Ceca je objasnila da nikad ne pije na prazan stomak. I to je skroz ok“, ispričao je Ivan šta se desilo pred snimanje sinoćne emisije. Ivan je odmah imao i objašnjenje.

„Cela ekipa je bila oduševljena njom. Žena je totalno profesionalna. Prava je lafica. Znaš, ima mnogo onih koji nosem paraju oblake, a ona je skroz kul. Potpuno opušteno je sedela, sa svima pričala, zezala se. Da ne znam da je jedna od najvećih zvezda u Srbiji, nikad ne bih rekao da je upravo to“ objasnio je Ivan.

Izvor: Vesti Online

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca