Unofficial site

Ceca Ražnatović: Podnela sam tužbe, i tek ću da tužim!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u šouu „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u kojem je govorila o uspešnim koncertima u protekloj godini, prokomentarisala je „neprijatelje“ na estradi i pohvalila svoju brojnu publiku.

Ceca vs. Andzelina

Na početku razgovora Ceca Ražnatović pohvalila se svojim koncertima u Makedoniji gde je u Skoplju rasporodala dve dvorane „Boris Trajkovski“ ali se osvrnula i na pet uspešnih koncerata u Australiji:

– Publika u Australiji ne zna srpski jezik, ali je moje pesme horski pevala. Zaista sam bila oduševljena. Možda je nekima opterećenje, ali za mene je užitak biti toliko obožavan i ja sam ponosna na svoju publiku širom sveta, izjavila je popularna pevačica.

Iako je česta meta štampe, za razliku od koleginica i kolega sa estrade koji pune „žute stranice“, Ceca je i ovde izuzetak:

– Mene tabloidi nekako zaobilaze. Doduše, to ne čudi jer se svojim ponašanjem na javnim mestima trudim da ostavim dobar primer i da im ne dam povoda za „ružno“ pisanje, ali me zato ima na stranicama crne hronike, našalila se Ceca na svoj račun.

– Mene to ne opterećuje u tolikoj meri, ali kod kuće imam decu koja su velika da bih od njih sakrila nešto, ali i nezrela da bi shvatila neke stvari, pa im treba to na lep način objasniti, dodala je folk diva.

U nastavku emisije Ceci se pridružio i srpski medijski mag Robert Čoban, inače Cecin dobar ptijatelj. Čoban je rekao da Ceca nikada nije tražila tekstove na autorizaciju i da je veoma profesionalna i nikako zahtevna i „nabeđena zvezda“.

Ivanovićevi gosti razgovarali su i o paparacima, medijima, tužbama i svemu što prati „estradne čarke, prepucavanja, klevete…“, a dotakli su se i Cecinih „zatvorskih dana“ te medijskih kampanja koje su se vodile i vode se protiv nje, ali i prijateljstava i podrške pravih prijatelja.

Iako Ceca nije zapevala u emisiji, najavila je nov album koji će posle pet godina izdati u junu, kao i veliki koncert koji će istog meseca održati, najverovatnije na Marakani koju je već jednom napunila!

Izvor: Smedia

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca