Unofficial site

Ceca Ražnatović: Omiljene pesme su Rasulo i Lako mi je

Ostalo je još manje od dvadeset četiri časa do pojavljivanja prvog singla sa novog CD-a folk dive Svetlane – Cece Ražnatović, a novi broj magazina Story donosi vam tekst sa novim detaljima iz života slavne pevačice, praćen i novim fotografijama.

Ceca Svetlana Raznatovic koncert

U tekstu koji se nalazi u sutrašnjem broju magazina Story, između ostalog možete pročitati i zbog čega su Ceci omiljene pesme sa njenog novog CD-a Lako mi je i Rasulo.

Naime, pesmu Rasulo, Marina Tucaković nazvala je Sudbine kod, ali joj je Ceca u internoj upotrebi promenila naziv. Osim ove pesme, pevačicin život najbolje opisuje numera Lako mi je, koja će se takođe naći na CD-u koji će biti pušten u prodaju od 17. juna.

U magazinu Story pročitajte i kako se oseća Cecin sin Veljko nakon povrede kičmenog diska, te saznajte kada je zaista osveštan dom slavne pevačice. Story vam donosi i detalje iz Cecinog života, pre početka izdržavanja kazne u kućnom pritvoru, budući da je nestinita informacija da će ona od sutra nositi narukvicu, tako da Ražnatovćka i dalje živi uobičajeno, ali daleko od javnosti. Saznajte i kako izgledaju Cecini tretmani podmlađivanja na klinici Avicena i kako je protekao rođendan pevačicine ćerke Anastasije.

Izvor: Story.rs

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca