Unofficial site

Ceca: Sa Milijem imam još dosta da uradim!

Posle četiri godine svađe, folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović rešila je da zakopa ratne sekire sa svojim negdašnjim producentom i kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, a za naš list je odlučila da pojasni kako je do ovog razvoja situacije došlo.

Ceca i Aleksandar Milic Mili

– Nakon pauze koja je usledila usled prezasićenja, Mili i ja smo postali svesni da kao muzički tandem imamo još mnogo toga što bismo mogli kao tandem da ponudimo srpskoj muzičkoj sceni, a i najbolje funkcionišemo zajedno. Obnovili smo saradnju koju ćemo krunisati novim albumom, koji će se pojaviti početkom juna – kaže Ceca, koja demantuje spekulacije koje su se pojavile da odlaže junski koncert jer su i Zdravko Čolić i Lepa Brana zakazali svoje beogradske nastupe za isti mesec. Razlog demantija je taj što ona svoj koncert nije ni zakazala!

Beogradski koncert nikada nije bio zakazan da bi sada mogao da se otkaže ili prolongira, ali ideja da se isti održi je postojala kao što i sada postoji, ali tek po završetku albuma. Sada sam u potpunosti posvećena radu sa Milijem i saradnicima, a kada taj deo posla bude bio završen, odlučiću sa svojim menadžmentom da li će i kada biti koncert u Beogradu – rekla je Ceca za naš list.

Izvor: Alo, I. Gajić

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca