Unofficial site

Mili: Ceca je rođena za estradu

Na kioscima, benzinskim pumpama i većim prodavnicama od danas je u prodaji album „Ljubav živi“ Svetlane Cece Ražnatović. Pošto ona iz poznatih razloga ne može da promoviše pesme, u njeno ime govori kompozitor i muzički producent Aleksandar Milić Mili (41) autor svih devet pesma na ovom albumu.

Ceca i Aleksandar Milic Mili

“Album je u prodaji u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji. Za našu dijasporu uveo sam jednu inovaciju, pa svi oni koji vole ono što radim mogu da preuzmu sve informacije na sajtu www.miligrammusic.com. Tim putem ću moći da komuniciram sa celom našom dijasporom iz svog studija. Svi oni koju budu legalno skidali pesme moći će da uđu u našu bazu podataka, a mi ćemo im slati obaveštenja o izvođačima. Hoću da napravim interaktvnu priču sa publikom”, kaže Milić u razgovoru za „Vesti“ i dodaje da je Ceca uzbuđena zbog albuma. “Vidim da je bez obzira na njenu specifičnu situaciju ipak muzika to što je hrani – duhovno.

Radili smo osam albuma, koncerte i sve je bilo uspešno. Ovaj album je jedan zdrav nastavak za jedno dve, tri stepenice više. Nikada ne pravim kalkulacije pred izlazak albuma. Za mene je imperativ da to bude dobro i da se ponudi publici”. Naravno tu je ogroman uspeh pesme „Šteta za mene“…” Ogromno je interesovanje publike.

Ne mogu da kažem da je komercijalni uspeh postignut, jer se u roku od 5 minuta na 100 sajtova pesma pojavila besplatno, ali interesovanje je veliko, a reakcija neverovatne.

Album ‘Ljubav živi’ posvećen je ljubavi, ali ljubavi prema ljudima, ne samo muško – ženski odnosima. Omnibus od devet ljubavnih pesama ujedno zaokružuje tu našu poruku”. Mili se priseća i kako je izgledao njihov prvi susret.

“Bilo je to 1994. godine kada sam joj napisao pesmu ‘Idi dok si mlad’ i od tada do danas sam pisao sve njene albume, producirao i aranžirao. Ona je vrlo laka za saradnju, sluša sve što joj kažem da treba da uradi. Trudi se i vidi se da je rođena za ovaj posao”.

A koliko je teško napraviti pesme a da ne liče jedna na drugu?

” Moja postavka je da kada nešto završim – izbrišem. Nikada se ne osvrćem unazad. Svaki put krećem od nule, kao da nikada do tada nisam ništa uradio. Stalno sam na nekom početku i to se pokazalo kao dobro, jer uvek nastaje nešto originalno. U poslednjih deset godina snimio sam 16 albuma, svaki je bio uspešan i prodati su u tiražu od 300.000 do 600.000 primeraka. Mo je dokaz da imam poverenje izvođača i publike, pa ću ostati dosledan tom putu”. Da li su zbog saradnje sa Cecom zahladio njegov odnosi sa Brenom, kako pišu ovdašnji mediji: “Breni sam uradio album ‘Uđi slobodno’ i turneju. To je bilo više nego dovoljno i nema veze sa Cecom“.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Sve pohvale za Miligrama za pesmu—–STETA ZA MENE VRH OD SVIH PESAMA………
    Ceco samo napred drugi nek samo gledaju sta je rad u karijeri prave pevacice…………
    Veliki pozdrav od Ace iz Vrsca…………………………………………………………………………………………

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca