Unofficial site

Ceca snima CD u improvizovanom studiju u kući

Svetlana – Ceca Ražnatović (38) za nekoliko nedelja počinje sa snimanjem novog albuma, saznaje Kurir iz izvora bliskih pevačici. Iako je u poslednje vreme ozbiljno razmišljala o napuštanju estrade, ona je ipak odlučila da snimi novi CD. Tekstove će joj i ovog puta pisati Marina Tucaković, koja je odlično poznaje, a za muziku će biti zadužen Aleksandar Milić Mili:

Ceca - Ide to sa godinama - novi album - 2010

Imaće improvizovan studio u kući, a opremu će doneti iz svog studija, koji se nalazi u neposrednoj blizini televizije Pink. Marina uveliko radi na pesmama, a i Mili će se uskoro aktivirati. Sve svoje emocije, pozitivne i negativne, pretočiće u pesmu i ovo će verovatno biti jedan od najboljih albuma koje je uradila u karijeri dugoj četvrt veka. Ona se nada da će CD izaći na jesen – kaže za Kurir pevačicina prijateljica koja je želela da ostane anonimna.

Ceca se, objašnjava ona, pomirila s činjenicom da će neko vreme morati da bude u kući, pa će kreativno iskoristiti taj period.

Podsetimo, Ražnatovićeva je prethodni album „Idealno loša“ objavila u junu 2006, nakon čega je održala i koncert na Ušću, na kojem je okupila više od 100.000 obožavalaca. Ovo će biti njen 14. album.

Ponudila je tužilaštvu nagodbu samo da bi privela kraju dugogodišnju agoniju. Mesecima će biti u kući, ali sada zna kako će da iskoristi to vreme – kaže Cecina prijateljica.

Suđenje zakazano na Dan pobede

Poznata pevačica će se 9. maja u podne pojaviti u Višem sudu u Beogradu, za kada je sudija Slađana Marković zakazala prvo ročište na kom bi Ceca i tužilaštvo trebalo da potvrde da li se slažu da njeno priznanje krivice zamene za godinu dana kućnog pritvora i milion i po evra koje će dati državi Srbiji.

Ukoliko obe strane ostanu pri dogovoru, ostaje da još sud odluči da li nagodbu prihvata ili ne – kaže sagovornik Kurira iz Palate pravde.

„Ide to s godinama“

Na jednom od fan sajtova popularne pevačice stoji da je radni naziv novog albuma „Ide to s godinama“. Već se znaju naslovi šest pesama koje će biti na njemu: „Ništa ti ne zameram“, „Kiša“, „Nema duge posle tuge“, „Beli labud“, „Rođena nisam za ljubav“.

Naravno je to Ceca.rs fan sajt: pregledajte i sami: klikni ovde.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca